JATKOSODAN HYÖKKÄYSTAISTELUJA 1941

Jatkosodan hyökkäystaisteluja 1941
Kustantaja: Karttakeskus (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   39,30
    
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
301 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789515930699

EUR
39,30

Tuote ei tilattavissa.
Jatkosodan hyökkäystaisteluja 1941zoom

39.30€ (Alv 10%) 35.73€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Jatkosodan hyökkäystaisteluja tarkastelee jatkosodan hyökkäysvaihetta. Kirjassa esitetään merkittävimpien taistelujen kulku tekstein ja kartoin.


Ennakkotieto

Jatkosodan hyökkäystaisteluja tarkastelee taistelujen kautta jatkosodan hyökkäysvaihetta 1941. Merkittävimpien taistelujen kulku esitetään selkeästi tekstein ja kartoin. Joukot, paikat ja suunnitelmat sekä joukkojen liikkeet avautuvat lukijalle kaikkiin teksteihin liittyvien karttapiirrosten avulla.

Petroskoin valtiollisen yliopiston professori Juri Kilinin tekstit tuovat taisteluihin venäläisiin arkistolähteisiin perustuvan neuvostoliittolaisen näkökulman. Hän esittelee myös taisteluiden neuvostoliittolaisia komentajia. Suomalaisia komentajia esittelee sotahistorioitsija, everstiluutnantti evp, valtiotieteen maisteri Ari Raunio. Hän vastaa teoksen kokonaisuudesta ja painopisteenä olevien suomalaisten joukkojen toiminnan kuvaamisesta.

Raunion ja Kilinin kirja Talvisodan taisteluja ilmestyi maaliskuussa 2007. Jatkosodan taisteluja 2 ilmestyy helmikuussa 2008. Ari Raunion loppuunmyyty kirja Sotatoimet – Suomen sotien 1939–45 kulku kartoin ilmestyi vuonna 2005.


Takakansi

Jatkosodan hyökkäystaisteluja tarkastelee jatkosodan hyökkäysvaihetta 1941 taistelujen kautta. Merkittävimpien taistelujen kulku esitetään selkeästi sekä tekstein että kartoin. Kirjassa esitellään molempien osapuolten joukot johtajineen. Kirjan tekijöinä ovat sotahistorioitsija, everstiluutnantti evp, valtiotieteen maisteri Ari Raunio ja Petroskoin valtiollisen yliopiston professori Juri Kilin. Raunio on vastannut kokonaisuuden lisäksi suomalaisten toiminnan kuvaamisesta ja Kilin on kirjoittanut neuvostoliittolaisten joukkojen toiminnasta. Jatkosodan taisteluja 2 ilmestyy helmikuussa 2008.

Asiasanat: jatkosota taistelut hyökkäys hyökkäyssota sotatoimet sotahistoria historia kartat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Maantiede. Matkat. Kansatiede > Suomi


EUR
39,30
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste