Nuuksio. Retkeilyopas & kartta
23,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
80 sivua
Julkaisuvuosi:
Takakansi

Karttakeskuksen retkeilyopas -sarjan uutuus Nuuksion retkeilyopas esittelee Nuuksion kansallispuiston lisäksi samalla järviylängöllä sijaitsevat ulkoilualueet sekä alueen harrastusmahdollisuudet. Oppaassa alue on jaettu kuuteen osioon, joiden retkeily-, luonto- ja kulttuurikohteet esitellään oppaassa tekstein ja kuvin. Kaikkien reilun sadan kohteen sijaintitieto kerrotaan oppaassa ja kartalla, mikä helpottaa vaikeasti havaittavien nähtävyyksien, kuten kalliomaalauksen sekä lukuisten luolien ja hiidenkirnujen löytämistä. Nuotiopaikkojen ja keittokatosten lisäksi opas esittelee merkityt patikkareitit, luontopolut sekä seudulle ominaiset eläimet ja kasvit. Oppaan liitteenä on erillinen ulkoilukartta koko Nuuksion alueesta mittakaavassa 1:20 000. Retkeilyoppaan ja kartan yhdistelmä sopii jokaiselle Nuuksion vierailijalle. Se antaa ensikertalaiselle tuhdin tietopaketin oman retken suunnitteluun, mutta myös kokenut kävijä löytää oppaan avulla uutta nähtävää ja koettavaa. Oppaan kirjoittaja on espoolainen retkeilytoimittaja ja maanmittari, joka retkeillyt Nuuksion alueella jo yli kymmenen vuoden ajan.


Ennakkotieto

Karttakeskuksen retkeilyopas -sarjan uutuus Nuuksion retkeilyopas esittelee Nuuksion kansallispuiston lisäksi samalla järviylängöllä sijaitsevat ulkoilualueet sekä alueen harrastusmahdollisuudet. Oppaassa alue on jaettu kuuteen osioon, joiden retkeily-, luonto- ja kulttuurikohteet esitellään oppaassa tekstein ja kuvin. Kaikkien reilun sadan kohteen sijaintitieto kerrotaan oppaassa ja kartalla, mikä helpottaa vaikeasti havaittavien nähtävyyksien, kuten kalliomaalauksen sekä lukuisten luolien ja hiidenkirnujen löytämistä. Nuotiopaikkojen ja keittokatosten lisäksi opas esittelee merkityt patikkareitit, luontopolut sekä seudulle ominaiset eläimet ja kasvit.

Oppaan liitteenä on erillinen ulkoilukartta koko Nuuksion alueesta mittakaavassa 1:20 000. Retkeilyoppaan ja kartan yhdistelmä sopii jokaiselle Nuuksion vierailijalle. Se antaa ensikertalaiselle tuhdin tietopaketin oman retken suunnitteluun, mutta myös kokenut kävijä löytää oppaan avulla uutta nähtävää ja koettavaa.

Oppaan kirjoittaja on espoolainen retkeilytoimittaja ja maanmittari, joka retkeillyt Nuuksion alueella jo yli kymmenen vuoden ajan.70615

Nuuksio. Retkeilyopas & karttazoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste