SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Tyylikkään köyhäilyn taito
20,60 €
Atena Kustannus Oy
Sivumäärä: 216 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 3. painos
Julkaisuvuosi: 2007, 01.01.2007 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Yleellisen elämäntavan perusohje: älä omista mitään

Ei ole enää hienoa olla rikas, sillä käytännössä jokainen keskivertokansalainen on. Köyhtyvä sen sijaan kuuluu ehdottomasti edelläkävijöihin. Tyylikkään köyhäilyn taito täytyy kuitenkin oppia: on salaisuuksia, joiden avulla voi rikastua ilman yhtäkään kolikkoa.

Uusköyhälle oma auto on kauhistus ja raha vain onnen tiellä. Kreivi Alexander von Schönburg tietää mistä puhuu, sillä hän on lähtöisin perheestä, jolla on 500 vuoden kokemus sosiaalisesta alamäestä. Hän osoittaa, ettei vaatteisin, matkoihin, asuntoon ja autoon tarvitse tuhlata rahaa. Todellinen ylellisyys ei merkitse omistamista, vaan sitä, että voi elää ilman.

Tyylikkään köyhäilyn taito on älykäs ja viihdyttävä uusköyhän manifesti kerskakulutusta vastaan - ja onnellisemman elämän puolesta. Teos on ollut Saksassa bestselleri, ja kirjan käännösoikeudet on myyty useaan maahan.

Journalistina Alexander von Schönburg (s. 1969) kirjoitti muun muassa Die Zeitiin ja Vogueen, nykyään hän on vapaa kirjailija.

Tyylikkään köyhäilyn taitozoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste