LÄSKI SYÖ MIESTÄ - SUORAPUHEINEN LAIHDUTUSOPAS SUOMALAISELLE MIEHELLE

Läski syö miestä - Suorapuheinen laihdutusopas suomalaiselle miehelle
Tekijä: Jääskeläinen Janne
Kustantaja: Atena kustannus oy (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   19,90
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789517965439

EUR
19,90

Tuote ei tilattavissa.
Läski syö miestä - Suorapuheinen laihdutusopas suomalaiselle miehellezoom

19.90€ (Alv 10%) 18.09€ (Alv 0%)


Itsepetos on helppoa, sillä vatsaa voi peilin edessä vetää sisään ja M-koon vaihtumisen XL:ään ohittaa, vaikka oikeasti elopaino lähestyy pienen henkilöauton massaa. Läski kuitenkin syö miestä: kilojen kertyminen tuo terveysongelmia, itsetunto painuu pakkaselle ja ilotikku katoaa ihraisen röllöläpän alle.

Mutta kun suomalainen mies jotain päättää, niin se myös pitää - jopa silloin, kun kyse on kilojen karistamisesta! Tarvitaan kunnon niskaote ja tietoa siitä, miten liikakiloista pääsee eroon. Läski syö miestä ei kainostele vaan puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Ruoka on nautintoaine, jonka liiallinen nauttiminen on hengenvaarallista. Läskiruokaa mainostetaan ja sitä on helppo lappaa sisäänsä, joten jos sudenkuoppia ei tunnista, ympäristö avustaa kilojen kartuttamisessa.

Janne Jääskeläinen haastaa miehiä ottamaan kehostaan vastuun. Läski syö miestä on käytännönläheinen ja helppolukuinen laihdutusopas kaikille miehille - ja miksei myös naisille -, joiden vararengas painaa liikaa.

Janne Jääskeläinen kirjoitti kiukkuisen parikymmenen kilon laihdutuskuurin päätteeksi laihdutuskirjan, jollaisen olisi itse halunnut lukea aloittaessaan laihdutusta.Asiasanat: laihdutus miehet painonhallinta
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Lääketiede. Terveydenhoito > Henkilökohtainen terveydenhoito > Ravinto-oppi. Ruokavaliot


EUR
19,90
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste