SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Riittää jo! -Irti maailmasta, jossa kaikkea on ihan liikaa
23,10 €
Kustantaja:
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2009, 01.01.2009 (lisätietoa)
Me kahmimme ja kulutamme yhä kiihkeämmin. Reagoimme itseämme ympäröivään ylenpalttisuuteen tavoittelemalla aina vain enemmän informaatiota, ruokaa, tavaraa, työtä, vaihtoehtoja, onnea ja kasvua. Kaiken tämän seurauksena ahdistumme, uuvumme, lihomme, sairastumme, köyhdymme ja pimahdamme. Riittää jo! Meillä on yllin kyllin kaikkea - paitsi kykyä iloita siitä, mitä meillä on.

John Naishin mukaan ahneutemme johtuu ihmisaivojen ikivanhoista kytkennöistä, joiden ansiosta lajimme on edelleen hengissä. Metsästäminen ja hamstraaminen ovat auttaneet meitä selviämään nälänhädistä, taudeista ja luonnonmullistuksista, mutta nykymaailma vaatii toisenlaisia selviytymiskeinoja. Meidän on aika lakata luottamasta kivikautisiin vaistoihimme, jotka antavat vanhoja vastauksia uusiin haasteisiin. Naish neuvoo painamaan stop-nappulaa - se on tärkeää oman hyvinvointimme kannalta.

Riittävyyden filosofia on tie kestävään elämäntapaan, joka palkitsee meidät levollisuudella ja tyytyväisyydellä - ja saattaa pelastaa planeettamme. Naishin ajatusmalli perustuu vakuuttaviin tutkimustuloksiin ja moniin asiantuntijahaastatteluihin. Jokaisen luvun lopussa on runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla pääsemme irti tuhoisista tottumuksistamme. Naishin vankka asiantuntemus, hyvä vainu ja hykerryttävä huumori takaavat lukijalle tietoa, oivalluksia ja pohdittavaa.

Riittää jo! -Irti maailmasta, jossa kaikkea on ihan liikaazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ