SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Pilvibongarin opas (p)
8,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
320 sivua
Asu:
Jokin muu kirjan muoto
Julkaisuvuosi:
2012, 10.04.2012 (lisätietoa)
Pilviä mustamaalataan aivan syyttä, sillä pilvetön elämä olisi köyhää ja tylsää. Pilvet ovat luonnon runoutta, alati muuttuvaa leikkiä taivaalla. Elämä olisi viheliäistä, jos päivästä toiseen jatkuisi pilvetön yksitoikkoisuus. Pilvet ilmentävät ilmakehän mielialoja, ja niitä voi lukea kuin ihmisten kasvoja. Pilvet kuuluvat kaikille unelmoijille - jokaisella on yhtäläinen mahdollisuus ihailla pilvien kulkua taivaalla.

Pilvibongarin opas esittelee pilvet alkaen tutuista kumpupilvistä ja hurjista ukkospilvistä sekä päätyen valaiseviin yöpilviin ja rastaanrintana hohtaviin palleropilviin. Kirja opastaa tunnistamaan sinilaitumen pilvilampaat, mutta se kertoo myös, miten esivanhempamme ennustivat luonnonilmiöitä pilvien avulla, miten sääilmiöt vaihtelevat ja miten uskonto, kuvataide ja kirjallisuus hyödyntävät pilvisymboliikkaa.

Humoristinen mutta paljon tietoa sisältävä Pilvibongarin opas taistelee sinitaivasajattelua vastaan. Teos on ollut menestys kotimaassaan Britanniassa ja se on jo käännetty mm. saksaksi.Pilvibongarin opas (p)zoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ