SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Karin : vain parasta
47,00 €
Recallmed oy
Sivumäärä: 160 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2016, 28.02.2016 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Professori Kari Suomalainen (1920–1999) oli terävän, oivaltavan huumorin mestari – pilapiirrostaiteen nero. Kari tarttui rohkeasti päivänpolttaviin aihei-siin osuen naulan kantaan – koski-vatpa ne sitten politiikkaa, urheilua tai mitä tahansa yleisesti kiinnostavaa aihetta.

Kekkonen ei päässyt vähällä, vaikka presidentti olikin, ja samanlaisen huo-mion kohteeksi nousivat niin Koivisto kuin Ahtisaarikin. Julkisuuden henkilöi-den ohessa Kari seurasi tarkasti myös ns. tavallisen kansan elämää; niin ’Römpän ukko’ kuin ’Hiski Kutiainen’, Ieva-Kaisasta’ puhumattakaan, tark-kailivat maailmaa monesta eri näkö-kulmasta, ja hauskan osuvasti. Valtakunnan luulosairaaksi itseään tituleerannut Kari tiesi kaiken kertomi-sen arvoisen niin vanhenemisesta kuin lääketieteestäkin. Hallussa olivat myös menestymisen avaimet ja tieten-kin autojen ihmeellinen maailma.

Ja mikä parasta – Karin piirrokset ovat ajankohtaisia yhä tänäänkin. Karin – vain Parasta -teokseen on koottu vuosien varrelta Mestarin parhaita piirroksia. Kirjaa täydentää Karin tyttären Lilli Earlin viehättävän raikas elämäkertakuvaus isästään.

Karin : vain parastazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste