SULJE VALIKKO

avaa valikko

Led Zeppelin - jättiläisten aika
27,80 €
Like Kustannus Oy
Sivumäärä: 540 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2010 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Led Zeppeliniä ei voi kuvailla ilman superlatiiveja. Se oli kuusikymmenluvun viimeinen suuri bändi ja koko seitsemänkymmenluvun merkittävin musiikillinen ilmiö.

Se merkitsi siirtymää kukkaiskansan rakkaudellisista värähtelyistä illuusiottomaan raakojen soundien aikakauteen ja muodostui kulttuurisen murroksen ukkosenjohdattimeksi. Jättiläisten aika kertoo Led Zeppelinin koko tarinan sisältä käsin - mitään lisäämättä ja mitään pois jättämättä. Kirjatuiksi tulevat paitsi bändin musiikilliset saavutukset myös ulkomusiikilliset sikailut ja lasku, joka niistä ennen pitkää lankesi maksettavaksi. Wall käsittelee myös bändin ja erityisesti Jimmy Pagen suhdetta okkultismiin.

Jimmy Pagen ja Robert Plantin yli parikymmentävuotta tuntenut Wall on ujuttautunut taidokkaasti rockmammutin nahkoihin. Kun perustana on kirjoittajan kolmikymmenvuotinen kokemus alan toimintamalleista, lainalaisuuksista ja kirjoittamattomista säännöistä, lopputuloksen näkemyksellisyys ei jätä toivomisen varaa.

Led Zeppelin - jättiläisten aikazoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste