SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

MATTI IJÄKSEN ELOKUVAT
23,90 €
Like Kustannus Oy
Sivumäärä: 650 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2013 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Uransa 1970-luvulla lastenohjelmien tekijänä aloittanut Matti Ijäs (s. 1950) on suomalaisen televisioelokuvan rakastettu mestari. Monet novellimaisista töistään tunnetun ohjaajakäsikirjoittajan luomista henkilöhahmoista ovat kasvaneet osaksi kansallista alitajuntaa. Kaikkien tuntemia televisioelokuvia ovat Katsastus, Viimeinen keikka ja Painija. Uran palkittuihin teatterielokuviin kuuluvat muun muassa Räpsy ja Dolly, Pilkkuja ja pikkuhousuja, Sokkotanssi ja Haaveiden kehä.

Ohjaajan kädenjäljessä absurdit arkiset yksityiskohdat yhdistyvät sukupolvien ja -puolien väliseen rajankäyntiin, vino huumori satuttaa ja ilahduttaa. Suuri ymmärrys elämää kohtaan tavoittaa monesti tsehovilaisen ilmaisun kirkkauden.

Ensimmäinen Matti Ijäksen uraa käsittelevä kirja tarjoaa huikeita tulkintoja, riemastuttavia tarinoita, yllätyksellisiä näkökulmia ja painavaa ajankuvaa kotimaisen elokuvakulttuurin kulisseista. Teosta varten on Ijäksen ohella haastateltu myös kymmeniä hänen työtovereitaan.

Ohjaajan kuudes teatterielokuva Kaikella rakkaudella saa ensi-iltansa helmikuussa 2013. Elokuvan pääosassa on Krista Kosonen.

MATTI IJÄKSEN ELOKUVATzoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste