SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

JUMALAINEN NÄYTELMÄ - dramaturgisia työkaluja
26,20 €
Like Kustannus Oy
Sivumäärä: 360 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2012 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Lukuisten menestyneiden nykyprosaistiemme tausta on draamassa. Tämä ei ole mikään ihme, sillä draaman ja dramaturgisten keinojen ymmärtäminen antaa monipuoliset välineet kirjoittamiseen. Näytelmä on uutta ajattelua luovaa kirjallisuutta ja lajina sallivampi kuin esimerkiksi perinteinen romaani. Näytelmäkirjailijan koulutuksen saaneista kirjoittajista on noussut merkittäviä ja suomalaiseen kirjallisuuteen uusia tuulia tuoneita romaanikirjailijoita, kuten Sofi Oksanen ja Laura Gustafsson.

Kirja antaa välineitä ja inspiraatiota kaikenlaiseen kaunokirjalliseen kirjoittamiseen ja dramaturgiseen ajatteluun. Kirjassa kukin nuoren polven kirjoittaja avaa omaa kirjoittamistaan jonkin dramaturgisen työkalun avulla. Kirjoittajia kirjan toimittajien lisäksi ovat muun muassa Paavo Westerberg, Laura Gustafsson, Okko Leo, Saara Turunen, Tuomas Timonen, Milja Sarkola, Anna Koregerus, Heini Junkkaala ja Miira Sippola. Mukana on myös jo pitkän kirjailijan uran tehneitä teatterintekijöitä, kuten Pirkko Saisio, Leea Klemola, Laura Ruohonen ja Juha Jokela. Näytelmätekstin ja esityksen suhdetta pohtivat kirjailija-ohjaajat Saana Lavaste ja Mika Myllyaho. Tekstien omaäänisyys ja persoonallisuus innostavat lukijaa ajattelemaan ja kehittämään omaa kirjoittamistaan uudella tavalla.

JUMALAINEN NÄYTELMÄ - dramaturgisia työkalujazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste