SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kustantaja:
Sivumäärä:
389 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
3. uudistettu painos
Julkaisuvuosi:
2010, 22.11.2010 (lisätietoa)
Lähes 400 sivua tuhtia tietoa elintarvikkeiden valmistuksesta tuoteryhmittäin, ”lisäherkkuna” kolme uutta lukua!

Julkaisussa perehdytään keskeisimpiin elintarvikeprosesseihin tuoteryhmittäin (maito, liha, kala, leipomotuotteet, valmisruoka, kasvikset, rasvat, juomat, makeiset). Tämän lisäksi kirjassa tutustutaan säilöntään, ruokatuotantoon, fermentaatio- ja erotustekniikoihin, pakkausteknologiaan, funktionaalisiin elintarvikkeisiin, elintarviketeollisuuden koneisiin ja laitteisiin ja laatujärjestelmiin.

Aiempien suosittujen painosten lisäksi tässä 3. painoksessa ovat uutuutena luvut uuselintarvikkeista, kirjoittajana Itä-Suomen yliopiston professori Atte von Wright, aistinvaraisesta arvioinnista kirjoittajana erikoistutkija, dosentti Anja Lapveteläinen, Itä-Suomen yliopistosta sekä lemmikkieläinten ruokien valmistuksesta yrittäjä Teuvo Martikainen.

Muiden lukujen osalta kirjoittajina ovat mukana jo aiemman painoksen kolmisenkymmentä elintarvikealan huippuasiantuntijaa mm. elintarviketeollisuudesta, yliopistoista ja korkeakouluista.

Kirja soveltuu erinomaisesti käsikirjaksi alan yrityksille ja päivittäistavarakaupan toimijoille sekä elintarvikealan opintoihin niin ammattikorkeakouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa kuin oheislukemistona yliopistoissa ja myös elintarvikkeiden valmistuksesta kiinnostuneille kuluttajille.

Käsikirja vuosikymmeniksi eteenpäin!

Elintarvikeprosessit zoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ