SÄVELLÄ KITARALLA : KUINKA KÄYTÄT KITARAA LAULUJEN TEKEMISEEN

Sävellä kitaralla : kuinka käytät kitaraa laulujen tekemiseen
Tekijä: Rikky Rooksby
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Nemo (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   24,90

Katso myös

Suomalainen kitarakirja
Tekijä: Lauri Schreck
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Teos (2022)
Saatavuus: 15.01.2022
EUR   28,30
HAL LEONARD KITARAKOULU 1 (+CD) : osa 1
Valmistaja: F-Kustannus Oy
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   22,90
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
216 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2015, 15.03.2015 (lisätietoa)
ISBN:
9789522402820

EUR
24,90

Tuote ei tilattavissa.
Sävellä kitaralla : kuinka käytät kitaraa laulujen tekemiseenzoom

24.90€ (Alv 10%) 22.64€ (Alv 0%)


Kitaralla voi oppia säveltämään heti, kun osaa kolme sointua. Sävellä kitaralla auttaa kitaristin tekemään itse lauluja alusta asti ja antaa kokeneemmallekin biisintekijälle uutta ajateltavaa. Lauluntekijät Bob Dylanista Tori Amokseen käyttävät samoja keinoja ja tekniikoita säveltäessään. Kirja on jaoteltu kuuteentoista lukuun näiden keinojen mukaan. Ensimmäisiä kappaleitaan säveltävän kitaristin on hyvä lähteä liikkeelle kirjan alusta, mutta pidemmälle ehtinyt voi avata kirjan sopivasta kohdasta tarpeensa mukaan.

Kirja esittelee erilaiset soinnut, opettaa järjestämään ne sointukierroiksi, auttaa käyttämään rytmiä kiinnostavasti ja paljastaa hyvän melodian laatimisen salat. Harrastaja voi sukeltaa entistä syvemmälle säveltämisen eri puoliin: kuinka kirjoittaa lauluun sanat, miksi tehdä kappaleeseen sävellajinvaihto, kuinka sovittaa sävellys bändille, kuinka inspiroitua uudelleen kitarasta efektien, eri viritysten ja uusien asteikkojen avulla ja kuinka äänittää demo kotioloissa.

Kirja pelkistää säveltämisen keinot ja tarvittavan musiikinteorian helposti ymmärrettävään SÄVELLÄ KITARALLA - kuinka käytät kitaraa laulujen tekemiseen muotoon havainnollisten kaavioiden, tabulatuurien sekä aitojen esimerkkien avulla. David Bowien Modern Lovessa onkin sama sointukierto kuin Radioheadin Creepissä. Jackson Fiven I Want You Backin kertosäkeessä yksinkertainen laulumelodia toimii, koska kappaleen pohjalla on harkittua vaihtelua. Tehokas intro voi yhtä hyvin alkaa räiskyvällä kitarariffillä, kuten Led Zeppelinin Whole Lotta Love, tai huudetulla siansaksalla, kuten Little Richardin Tutti Frutti awopbabolubaa-alopbaamboomilla. Rikky Rooksby on englantilaineen säveltäjä, kitaristi ja kirjailija. Sävellä kitaralla - kuinka käytät kitaraa laulujen tekemiseen jatkaa Nemon laadukasta musiikkikirjojen sarjaa, johon kuuluvat 500 parasta kitarasointua, Opi soittamaan kitaraa sekä Opi lukemaan nuotteja.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Musiikki > Kosketinsoitinmusiikki. Näppäilysoitinmusiikki > Kitara


EUR
24,90
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste