SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

50 laivaa jotka muuttivat historian kulun
25,90 €
Minerva Kustannus Oy
Sivumäärä: 224 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2017, 02.01.2017 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

50 laivaa jotka muuttivat historian kulun on paitsi lyhyt merenkulun historia, myös kuvaus laivoista, joiden osana on ollut johdattaa ihmiskunta seuraavaan kehitysvaiheeseen.

Ihmiskunnan historiassa veneet ja laivat ovat aina olleet keskeisessä osassa. Niiden avulla on löydetty uusia maailmoita ja voitettu sotia. Ne ovat olleet todellisia kulttuurivaihdon välineitä ja uusien teknologioiden kokeilukenttiä. Ne ovat avartaneet maailmankuvaamme ja olleet yksi kilpavarustelun keskeisin näyttämö. Nykyisinkin suurin osa siitä, mitä kulutamme - mm. öljyä, ruokaa ja vaatteita - kulkee laivojen mukana.
Teos esittelee aluksia alkaen antiikin maailmasta ja päättyen valmistuessaan suurimpaan koskaan ihmisen rakentamaan kulkuneuvoon, Suomessa valmistuneeseen risteilyalukseen Allure of the Seas. Mukana ovat myös mm. Santa Maria, Titanic, Bismarck, Kon Tiki ja Exxon Valdez.
Runsain valokuvin, piirroksin ja kartoin kuvitettu teos valaisee ansiokkaasti alusten ja merenkulun kehityksen vaikutusta kaupankäyntiin, asutukseen, sodankäyntiin, teknologiaan, vapaa-ajan viettoon, kulttuuriin ja politiikkaan.

Ian Graham on englantilainen tietokirjailija, joka on suorittanut Lontoon yliopistosta sekä fysiikan että journalistiikan tutkinnot. Hän on työskennellyt aiemmin toimittajana ja päätoimittajana eri lehdissä. Viimeiset 30 vuotta hän on ollut päätoiminen kirjailija ja mukana yli 200 kirjaprojektissa.



50 laivaa jotka muuttivat historian kulunzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste