HTML5 SOVELLUSALUSTANA
52,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
148 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Sovelluksissa ollaan siirtymässä pirstaloituneista sovellusalustoista yhteiseen, avoimeen sovellusalustaan. HTML5-sovelluksissa käytetään verkosta tuttuja tekniikoita kuten HTML, CSS ja JavaScript sekä tavallisia selaimia tai niiden ydinosia, selainmoottoreita.

HTML5-sovellukset ovat voimakkaasti yleistymässä ja herättävät laajaa kiinnostusta, mutta aiheesta esiintyy laajasti väärinkäsityksiä ja sekavuutta. Tämä kirja pyrkii ohjaamaan huomion ja keskustelun oikeille raiteille.

HTML5-sovellukset mahdollistavat digitaalisen palvelun tarjoamisen yhdellä tekniikalla kaikille laitteille - kuten erilaisille pöytätietokoneille, tableteille, älypuhelimille ja laitteille, joita ei vielä ole keksittykään. Tämä on keskeistä, kun digitaalisten palvelujen tarjonta ja käyttö kasvavat räjähdysmäisesti.

Tämä on opaskirja ja idealähde HTML5-sovellusten suunnittelijoille ja tekijöille. Se tarjoaa myös selkeän käsitteistön ja määrittelyt keskustelun pohjaksi. Kirja muun muassa selostaa, miksi HTML5 sovellusalustana ei ole sidoksissa HTML-kielen mihinkään erityiseen versioon, vaikka kielen uusinta versiota kutsutaankin hämmentävästi nimellä HTML5.

Kirja valottaa, mitä on otettava huomioon HTML5-sovelluksia rakennettaessa, miten päästään nopeasti alkuun ja millaisia ongelmia kohdataan. Se painottaa sovelluksen ylläpidettävää, selkeää rakennetta (MVC-arkkitehtuuri) ja responsiivista suunnittelua eli esitysmuodon sopeuttamista eri laitteiden ominaisuuksiin.

Tuote ei tilattavissa. Katso vaihtoehtoiset tuotteet.
HTML5 SOVELLUSALUSTANAzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste