SULJE VALIKKO

avaa valikko

Munkki joka myi Ferrarinsa
22,90 €
Unio Mystica
Sivumäärä: 163 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2005 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Menestyvä juristi on kuolla sydänkohtaukseen kesken oikeusjutun käsittelyn. Tapahtuman herättämänä hän luopuu työstään ja epäterveellisestä elämäntyylistään, ja lähtee pitkälle matkalle Itään etsimään paremman elämän ja ikuisen onnen salaisuutta.

Matkalta palaa säteilevän terve, niin keholtaan kuin mieleltäänkin nuortunut mies, joka kertoo ystävälleen huikean tarinan siitä, miten hän oppi tuntemaan itsensä, luopui turhista huolista ja peloista ja löysi elämänsä perimmäisen tarkoituksen.

Kirja avaa sivu sivulta lukijan silmät näkemään, mikä elämässä on tärkeää. Sen kuvailemat menetelmät sopivat kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja elää täysipainoisempaa elämää.

Robin Sharma on maailmankuulu johtamistaidon ja henkisen kasvun opettaja. Hän toimii Sharma Leadership International -keskuksen johtajana ja on kirjoittanut seitsemän menestyskirjaa.

"Mukaansatempaava tarina, joka opettaa ja viihdyttää samanaikaisesti." - Paulo Coelho, menestysteos Alkemistin kirjoittaja

Munkki joka myi Ferrarinsazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste