SULJE VALIKKO

avaa valikko

Parempia kuvia - Canon EOS -järjestelmäkameralla
45,10 €
Habakuk ITC Oy
Sivumäärä: 112 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 3. painos
Julkaisuvuosi: 2009 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Järjestelmäkameroita myydään nykyisin enemmän kuin koskaan. Ostajien joukossa on paljon kuvaajia, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneen järjestelmäkameraa. Tässä kirjassa on tietoa kaikille, jotka haluavat oppia ottamaan järjestelmäkameralla entistä parempia kuvia.

Kirjasta selviää, minkälaisia kuvaus- ja säätömahdollisuuksia Canonin EOS-järjestelmäkamerat tarjoavat, ja minkälaisia objektiiveja ja lisälaitteita on tarjolla erilaisiin kuvaustilanteisiin.

Parempien kuvien saamiseksi on hyvä tuntea valokuvauksen perusasiat. Kirjassa kerrotaan visuaalisesti ja ymmärrettävästi, miten esimerkiksi aukko, suljinaika, ISO-herkkyys ja valkotasapaino vaikuttavat kuviin. Kirja sisältää runsaasti valokuvausvinkkejä. Tietoa löytyy kuvaamisen lisäksi kuvien käsittelystä, tulostamisesta ja esittämisestä. Mukana on myös sanasto, jossa selitetään valokuvaukseen ja kameroihin liittyviä termejä.

Parempia kuvia - Canon EOS -järjestelmäkamerallazoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste