SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Sijoittajan verotus
66,40 €
Finanssi ja vakuutuskustannus Oy FINVA
Sivumäärä: 323 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 2. uud. p.
Julkaisuvuosi: 2014 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Kirja sisältää kattavan esityksen tämän päivän sijoitusinstrumenttien verotuksesta. Mukaan ovat päässeet niin talletukset, joukkovelkakirjalainat, asunnot, osakkeet, sijoitusrahastot ja metsäomaisuus kuin warrantit, johdannaiset, kapitalisaatiosopimukset ja vakuutukset sekä monet muut tuotteet. Kirjassa pohditaan myös yhtiön perustamisen hyötyjä sekä varallisuuden siirtämistä seuraavalle sukupolvelle.



Helppolukuisessa kirjassa on paljon havainnollistavia esimerkkilaskelmia. Kirja rakentuu tuotekohtaisille luvuille, joissa käsitellään omaisuuden hankintaan, omistamiseen ja myymiseen liittyvät veroseuraamukset. Kunkin tuotteen osalta on valotettu myös kansainvälistä verotusta. Kirja sopii yhtä hyvin piensijoittajalle kuin ammattimaiselle sijoittajallekin. Kirja soveltuu erinomaisesti oppikirjaksi finanssialan tutkintoihin tähtäävissä opinnoissa. Se toimii myös rahoitusalan ammattilaisten käsikirjana. Kirjoittajilla on pitkä työkokemus sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta vero- ja vakuutusalan asiantuntijoina.



Sijoittajan verotuszoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste