SULJE VALIKKO

avaa valikko

Suomalaisten mestareiden huonekalut
31,80 €
Paasilinna
Sivumäärä: 180 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2011 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Suomalaisten mestareiden huonekalut -taustoja, tarinoita ja tunnelmia on syntynyt palavasta intohimosta ja voimakkaasta tahdosta, samoista aineksista kuin muotoilun suurimmat saavutukset.

Kirja koostuu Antti J. Kallion kokoamasta valikoimasta suomalaisia huonekaluja, joiden tarina poikkeaa tutuista sankaritarinoista. Modern historic 1900 -kokoelmaan kuuluu monta unohtunutta suuruutta ja kalusteita, joita ei ole koskaan aikaisemmin valmistettu. Nyt kirjan jokaista huonekalua ryhdytään valmistamaan.

"Minua on kannustanut eteenpäin miltei lapsenomainen usko siihen, että muotoilijoiden ohella myös puhtaasti taiteen saralla työskentelevät ihmiset ovat purkaneet luomisvimmansa johonkin yllättävään, mikseivät myös huonekaluihin", Kallio kertoo.

Kirjaan ja Modern Historic 1900 -kokoelmaan on valittu kalusteita joukolta, jota maineikkaampaa on vaikea keksiä: Akseli Gallen-Kallelalta, Jean Sibeliukselta, Aulis Blomstedtilta, Oiva Kalliolta, Kimmo Kaivannolta, Timo Sarpanevalta, Kimmo Pyyköltä, Yrjö Kukkapurolta, Eero Aarniolta ja Björn Weckströmiltä. Sekä tämä kirja että Modern Historic 1900 -kokoelma tulee olemaan esillä ensi vuoden alussa mm. Pariisissa.

Antti J.Kallio toimii professori, muotoilija Eero Aarnion assistenttina. Kirjan toinen tekijä Kari-Otso Nevaluoma on muotoiluun, asumiseen ja visuaalisiin ilmiöihin erikoistunut toimittaja.

Suomalaisten mestareiden huonekalutzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste