SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Viikinkipoika Kaspar
27,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
240 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Viikinkien johtoalus Sakkara lipuu kohti Suomen vesistöä. Sen piti olla aivan tavallinen, voittoisa sotaretki. Siksi viikinkipäällikkö Freygeir oli päättänyt toteuttaa poikansa unelman ottamalla tämän mukaan merimatkalle. Jättimäinen laivasto kohtaa kuitenkin täydellisen yllätyksen. Siitä alkaa viikinkipoika Kasparin huikea seikkailu läpi aavojen merten ja myrskyjen aivan toisenlaiseen maailmaan.

Matkallaan Kaspar tapaa myös ikäisensä tytön Jäkälän ja tämän pienen veljen Nupon. Ja karhunpennun, joka seuraa kaksikkoa uskollisesti.

Yhdessä he löytävät pieneltä luodolta tunnelin, joka johtaa suurelle hiekka-aavikolle. Tuon aavikon kattona ei olekaan taivas, vaan meren alapinta, ja kalat ovat sen lintuja!

Pian he huomaavat, etteivät ole aavikolla yksin.

Viikinkipoika Kaspar on riemukas ja valloittava kertomus ystävyydestä, vieraiden kulttuurien kohtaamisesta ja nokkeluudesta selviytyä aivan uudenlaisessa todellisuudessa. Tarinassa fantasia sekoittuu kiehtoviin historiallisiin tapahtumiin. Kirja on koskettavaa ja viihdyttävää lukemista kaikenikäisille.

Viikinkipoika Kasparzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ