SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Calculus Fennicus
119,60 €
Avoimet Oppimateriaalit ry
Sivumäärä: 1040 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2015 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Calculus Fennicus on laajin suomen kielellä julkaistu yliopistotason matematiikan oppikirja. Kirjan tekijä, emeritusprofessori Juhani Pitkäranta on pitkän linjan yliopistomatematiikan opettaja. Hän vastasi Teknillisen korkeakoulun laajan matematiikan kurssien opetuksesta.

Teos on syntynyt kirjoittajan Teknillisessä korkeakoulussa (myöhemmin Aalto-yliopistossa) pitämien matematiikan luentojen pohjalta vuosina 20002013. Kirja on aiemmin ilmestynyt kaksiosaisena kattamaan TKK:n ensimmäisen lukuvuoden laajan matematiikan peruskurssit III.

Kirja on aivan perusteista lähtevä, yhtenäinen ja loogisesti etenevä johdatus matematiikan perusideoihin ja moderniin laskutekniikkaan. Loogista aukottomuutta silmällä pitäen abstraktiotasoa on paikoin nostettu tyypillisestä, esimerkiksi englanninkielisille Calculus-kirjoille ominaisesta katutasosta. Kirja onkin tarkoitettu melko vaativalle yleisölle, jolle matematiikka on paitsi laskutekniikkaa ja kaavoja, myös älyllinen haaste ja aito kiinnostuksen kohde.

Kirja soveltuu oppikirjaksi yliopistomatematiikan peruskursseille sekä itseopiskeluun lahjakkaille lukiolaisille.

Calculus Fennicuszoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste