ELÄMÄSI RAHAT 2006
20,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
384 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Kannattaako ostaa auto vai kulkea julkisilla? Onko vuokralla asuminen vaihtoehto asuntolainalle? Kuinka nuorena vapaaehtoinen eläkesäästäminen kannattaa aloittaa? Miten perintö kannattaa järjestää? Nämä ovat sijoituspäätöksiä yhtä lailla kuin pörssiosakkeiden tai metsän ostaminen.

Elämäsi rahat on monipuolinen opas kodin raha-asioiden hoitamiseen. Helsinkiläinen Johan Hultkrantz ja espoolainen Björn Masalin ovat työssään tavanneet tuhansia tavallisia suomalaisia, joiden kysymyksiin ja elämäntilanteisiin kirja perustuu. Heidän esimerkkinsä ovat elävästä elämästä, ja he kertovat asiat kuin vanhalle ystävälle.

Kirjailijat esittelevät kaikki tavanomaiset säästämis- ja sijoitusmuodot sekä joukon harvinaisempia tapoja. He varoittavat sudenkuopista, joita jokaisen kotitalouden tulisi varoa, ja neuvovat, miten kotitalouden riskejä voidaan vähentää. Kirja kertoo, kuinka valtiolta ja kunnalta saatavat tuet toimivat, ja se tarjoaa sijoitusneuvoja myös niille, jotka ajattelevat, ettei heillä ole ylimääräistä sijoitettavaa.

"Kirja on monipuolinen esitys yksityishenkilön varainhallinnasta ja hallinnan mahdollisuuksista. Se auttaa polun päähän: kiinnostuksen herättämiseen."- Jarmo Leppiniemi, Helsingin kauppakorkeakoulun professori

ELÄMÄSI RAHAT 2006zoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste