TOIMISTOPALVELUT

Toimistopalvelut
Tekijä: "Kirsti Kosonen; Lea Pekkanen"
Kustantaja: Edita Publishing Oy (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   41,20
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
192 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuotesarja:
ISBN:
9789513756406

EUR
41,20
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Toimistopalvelutzoom

41.20€ (Alv 10%) 37.45€ (Alv 0%)


Toimistopalvelut on uuden opetussuunnitelman mukainen toimistopalvelujen perusoppikirja merkonomiopiskelijoille. Kirja sopii liiketalouden perustutkinnon osaan Asiakaspalvelu sekä Talous- ja toimistopalvelujen koulutusohjelmaan. Kirja soveltuu myös datanomeille ja aikuiskoulutukseen.

Kirja perehdyttää käytännön työtekoon toimistossa: työelämän pelisääntöihin ja toimistoympäristöön, työ- ja viestintävälineisiin, asiakirjojen tuottamiseen, hallintaan ja arkistointiin, matka- ja kokousjärjestelyihin sekä taloushallintoon ja palkanlaskentaan liittyviin toimistotöihin unohtamatta tietoturvaa ja oman työn kehittämistä.

Asioiden käsittelyssä korostetaan asiakaspalvelun, kestävän kehityksen ja yrittäjyyden näkökulmia. Kirjassa on monentasoisia käytännön harjoituksia, haastatteluja ja caseja.
Asiasanat: toimistotyö toimistotekniikka asiakirjat asiakirjahallinto arkistointi postipalvelut puhelinpalvelut taloushallinto palkanlaskenta
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Liiketalous. Markkinointi. Kauppa. Liikenne > Liiketalouden hallinto > Toimistotyö. Toimistotekniikka


EUR
41,20
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste