SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Uskollinen puutarhuri
9,00 €
Kustantaja:
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Uskollinen puutarhuri on kirja kauheista rikoksista ja suuresta rakkaudesta.

Britannian Nairobin-lähetystön virkailijan vaimo Tessa Quayle rakastaa lähimmäisiään enemmän kuin tuntuu olevan sopivaa. Tessan toiminta alkuperäisväestön keskuudessa on tuonut hänelle lempinimen "Afrikan köyhien prinsessa Diana". Mutta sitten hänet löydetään surmattuna Pohjois-Keniasta, Turkanajärven rannalta. Ja Tessan matkakumppani, komea belgiankongolainen tohtori Arnold Bluhm, on kadonnut jäljettömiin.

Britannian ulkoministeriö tekee tapahtumista omat päätelmänsä ja kutsuu Tessan aviomiehen, puutarhanhoitoa harrastavan Justinin, kiireimmiten pois Nairobista. Justin taas on tehnyt omat johtopäätöksensä. Hän livahtaa karkuun vartijoiltaan ja lähtee etsimään Tessan surmaajia tämän jättämien vihjeiden perusteella.

Etsintäretki vaatii Justinilta aivan uudenlaista oveluutta ja sitkeyttä, sillä hänellä on vastassaan maailmanlaajuinen häikäilemätön salaliitto. Italian, Saksan ja Kanadan kautta hän päätyy takaisin Arfikkaan, missä vihdoin kohtaa vastustajansa.

"Ken potee tässä maailmassa edes aika ajoin henkilökohtaisen nyrjähtäneisyyden tunnetta, hän jaksaa aina nauttia John le Carrén seurasta." - Heikki Ollikainen, Ruumiinkulttuuri

"Uskollinen puutarhuri on myös rakkauskertomus ja kaunis sellainen." - Raija Siekkinen, Kymen Sanomat

"Romaani on piinaavan jännittävä ja kuohuttavan todentuntuinen...Kirja on häkellyttävän voimakas lukukokemus." - Mikko Varis, Karjalainen

Uskollinen puutarhurizoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ