SULJE VALIKKO

avaa valikko

AIKUISKASVATUS 2017 NRO 1
18,20 €
Kansanvalistusseura
Sivumäärä: 80 sivua
Asu: Irtolehti
Julkaisuvuosi: 2017 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Kysy tuotetta suoraan kustantajalta info@kvs.fi. Opiskelu on nuorelle naiselle tapa luoda omannäköistä elämänpolkua, väittää Itä-Suomen yliopiston tutkijakolmikko artikkelissaan "Nuoret aikuiset naiset elinikäisinä oppijoina”.

Väitteeseensä tutkija päätyivät selvitettyään 25–35-vuotiaiden pohjoiskarjalaisten koulutettujen naisten suhdetta opiskeluun.

Naiset osallistuvat miehiä aktiivisemmin erityisesti omaehtoiseen koulutukseen, mutta myös heidän asenteensa opiskeluun on erilainen kuin miehillä. He hyödyntävät muovatessaan elämän- ja urapolkuaan.

Samalla opiskelu on luonteva tapa liikkua joustavasti eri roolien välillä: opiskelijana nainen voi ainakin hetkeksi luopua työssä käyvän aikuisen roolistaan. Opiskelu on liikkeellä pysymistä, ja uuden tiedon tai tutkintojen hankkiminen dynaamisuutta.

Nuorten naisten toimijuutta varten tutkijat kehittivät uuden termin: notkea toimijuus.

Aikuiskasvatus 1/2017 vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin: Miten järjestön pätkäpestiläinen pitää huolta osaamisestaan? Miten kielteiset tunteet voivat olla avuksi oppimisessa? Mikä on aikuiskasvatuksen vastuu vihapuheeesta? Kuinka ottaa kollektiivinen luovuus voimavaraksi?

Lehti saatavissa digitaalisena. Kysy info@kvs.fi



AIKUISKASVATUS 2017 NRO 1zoom
Lisätietoja tuotteesta:

AK_1_2017_sis__llys.pdf

Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste