Jänis Vemmelsäären seikkailuja
15,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
96 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2015, 10.03.2015 (lisätietoa)

Rakastettu satuklassikko nyt saatavana nelivärisenä Riikka Jäntin uudelleen kuvittamana!

Anni Swanin, Suomen lasten rakastaman satukuningattaren, eläinsadut ovat ilmestymisestään lähtien olleet jokaiselle nousevalle polvelle uusi löytö ja uusi elämys. Anni Swanin kertomassa Jänis Vemmelsäären seikkailuissa on kujetta, vauhtia ja hyvää tuulta. Hyväntahtoinen Jänis Vemmelsääri puijaa milloin Kettu Repolaista, milloin Susi Hukkasta, ja nauraa kolttosten jälkeen mahansa kipeäksi.

Anni Swan (1875-1958) oli yksi yhdeksästä Swanin perheen tyttärestä. Kirjoitti ylioppilaaksi 1895 ja sai hospitanttitodistuksen Jyväskylän seminaarista vuonna 1900. Swan kirjoitti useita lasten- ja nuortenkirjoja, toimitti lapsille tarkoitettuja lehtiä ja toimi suomentajana. Anni Swanin mukaan on nimetty nuortenkirjalle myönnettävä palkinto, Anni Swan -mitali.

Riikka Jäntti ( s. 1972) valmistui Taideteollisen korkeakoulun graafiselta osastolta vuonna 2003. Hän on tehnyt kuvituksia sekä satukirjoihin että lasten tietokirjoihin. Riikka Jäntti on myös lastenkirjailija. Hänen ensimmäinen lasten saturomaaninsa ilmestyi vuonna 2005.Jänis Vemmelsäären seikkailujazoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste