SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Urakkasopimukset - rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE 1998
55,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
315 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Oletko rakennuttamassa tai rakentamassa? Ovatko urakkasopimukset hallinnassasi? Tiedätkö, mitä olet sopimassa ja millä ehdoilla? Rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE 1998 muodostavat perustan suomalaiselle urakkasopimusjuridiikalle. Teoksessa annetaan yleiskuva rakennuttamisesta ja urakoitsijoiden valinnasta sekä avataan käytännönläheisesti urakkasopimusten ongelmakohtia yleisten sopimusehtojen pykäläjärjestyksessä.

Kirjan lukemalla varmistat mm., että

- olet valinnut oikean urakkamuodon- olet osannut kilpailuttaa urakoitsijat oikeaoppisesti- tiedät, millaisia sopimusehtoja tulee käyttää- osaat varautua sopimuksen ongelmakohtiin- tiedät reklamoinnin ja valvonnan merkityksen- hallitset rakennuskohteen vastaanoton- tiedät, miten riidat voidaan välttää ja selvittää.

Teos on käsikirja, joka on välttämätön kaikille rakennusalan suunnittelijoille, rakennuttajakonsulteille, rakennuttajille, urakoitsijoille samoin kuin heitä edustaville vastaaville työnjohtajille ja rakennustöiden valvojille. Teos soveltuu hyvin myös erilaisten rakennusalan kurssien oppikirjaksi.

Kirjoittajat VT Antero Oksanen, VT Kim Kaskiaro ja OTL Ville Laine ovat perehtyneet rakentamisen oikeudellisiin kysymyksiin teorian ja käytännön tasolla. He edustavat viitekehyksensä kautta niin rakennuttajia, urakoitsijoita kuin rakennusriitoja selvittäviä ja tuomioistuimissa hoitavia asianajajia. Teos antaa luotettavan perustiedon kaikille rakennusurakan kanssa tekemisiin joutuville.

Urakkasopimukset - rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE 1998zoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ