SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Keppijumpasta kuntoa ja ryhtiä
23,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
149 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Suuren suosion saavuttanut keppijumppa on alkujaan suomalaisten painonnostajien piirissä syntynyt ryhdikäs terveys- ja kuntoliikuntamuoto.

Keppijumppa on selkeää, turvallista ja tehokasta. Kepittely vetreyttää hartiat, kohentaa selän kuntoa, kunnostaa kehon kaikki lihasryhmät ja ylläpitää liikkuvuutta. Keppijumppaliikkeet opettavat hallitsemaan keskivartaloa ja nostamaan oikein - myös arkielämän toiminnoissa.

Tämä ytimekäs opas esittelee keppijumpan perusteet, innostaa kohti omia tavoitteita ja motivoi säännölliseen lihaskunnon ja liikkuvuuden ylläpitoon. Siitä löytyy 20 erilaista jumppakokonaisuutta. Sen havainnolliset ohjeet ja kuvat opastavat jumppaamaan kotona, matkoilla, työpaikalla tai jumppasalilla.

Terveysliikkujille opas tarjoaa virikkeitä kotijumppaan ja taukoliikuntaan. Kuntoilijoille tarkoitetuissa keppijumppaharjoituksissa syke nousee ja ohjelmat etenevät helposta vaikeampaan. Eri lajien harrastajille ja urheilijoille tehdyt kepittelytreenit sopivat peruskuntoharjoitteluun ja lihashuoltoon. Kirja soveltuu hyvin myös keppijumppaohjaajien ja valmentajien lähdeteokseksi.

Keppijumpasta kuntoa ja ryhtiäzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ