SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Meidän perhe liikkuu - vinkkejä yhteisiin liikuntaharrastuksiin
23,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
96 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Esittelyteksti

Nauti liikunnasta lasten kanssa ja innostu perheliikunnasta! Tästä oppaasta niin vanhemmat kuin isovanhemmatkin voivat poimia vinkkejä yhdessä tekemiseen. Innostava kirja opastaa hiihtämään, luistelemaan ja uimaan, ja siinä on kymmenittäin erilaisia liikuntavinkkejä perheen yhteisiin leikki-, jumppa- ja retkeilyhetkiin. Kirja on erinomainen ideapankki esimerkiksi päiväkoteihin ja ala-asteelle.


Takakansi

Perheliikunta on perheen aktiivista yhdessäoloa kodissa, tapahtumissa, liikuntaryhmissä ja eri vuodenaikoina. Perhepeuhuissa kirmataan, kisaillaan, visaillaan, telmitään, tuetaan toinen toista, halitaan ja hellitään.

Perhetouhuissa saavat samalla sekä aikuinen että lapsi terveysliikunta-annoksen, joten ajankäytön hyöty- ja laatusuhteetkin ovat kohdallaan. Liikkuminen on lapsille tärkeä oppimiskeino, ja parhaita liikkumaan ohjaajia ovat perheen aikuiset. Lapsi omaksuu perusliikuntamuotoja jo alle 3-vuotiaana ja kouluikään mennessä lapsi liikkuu jo taitavasti.

Meidän Perhe liikkuu -kirjasta niin vanhemmat, isovanhemmat kuin kummitkin voivat poimia vinkkejä yhdessä tekemiseen. Kirja opastaa hiihtämään, luistelemaan ja uimaan, ja siinä on kymmenittäin erilaisia liikuntavinkkejä perheen yhteisiin leikki-, jumppa- ja retkeilyhetkiin.

Kirja on erinomainen ideapankki esimerkiksi päiväkoteihin ja ala-asteelle.
Meidän perhe liikkuu - vinkkejä yhteisiin liikuntaharrastuksiinzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ