Halki Euroopan ja Afrikan
21,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
336 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2008, 30.01.2008 (lisätietoa)
Tunnetut elokuvatähdet, maailmanmatkaajat Ewan McGregor ja Charley Boorman toteuttivat ”vain kerran elämässä” -unelmansa matkaamalla moottoripyörillä Skotlannin pohjoiskärjestä Afrikan eteläisimpään sopukkaan. Reitti kulki läpi Britannian, Ranskan ja Italian Sisiliaan, mistä Välimeri ylitettiin laivalla Tunisiaan. Sieltä matka jatkui Libyan, Egyptin, Sudanin, Etiopian, Kenian, Ugandan, Ruandan, Tansanian, Malavin, Sambian, Botswanan, Namibian ja Etelä-Afrikan läpi Kapkaupunkiin. Kaikkiaan taakse jäi 24 000 kilometriä, niin asfalttia kuin hiekkaa ja kurjimpia mahdollisia teitä.

Matkallaan Ewan ja Charley tutustuivat Egyptin pyramideihin ja muihin kulttuurinähtävyyksiin, Afrikan villieläimiin ja ystävällisiin kansoihin mutta myös köyhyyteen ja inhimilliseen hätään. UNICEFin lähettiläinä he tapasivat mm. entisiä Ugandan lapsisotilaita ja maamiinojen rampauttamia lapsia Etiopiassa. Ruandassa he olivat joutua kahnauksiin gorillojen kanssa ja Botswanassa norsulauman tallaamiksi.

Ewan ja Charley kertovat huumorilla ja lämmöllä tästä ainutlaatuisesta seikkailusta, sen iloista ja vaaroista, polttavasta kuumuudesta ja häikäisevistä maisemista. Tekijät ovat aikaisemmin tehneet moottoripyörämatkan maapallon ympäri ja kirjoittaneet siitä maailmanmenestyksen saavuttaneen kirjan Long Way Round.

Halki Euroopan ja Afrikanzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste