SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kustantaja:
Sivumäärä:
40 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1
Julkaisuvuosi:
2009, 08.06.2009 (lisätietoa)
Övervikt är ett stadigt växande problem, även hos små barn och goda mat- och rörelsvanor skapas lättast när barnet är litet. Skriften vänder sig till alla föräldrar med barn i förskole- och skolåldern och är skriven i syfte att förebygga övervikt hos barn. Lev på rätt sätt och ditt barn behöver aldrig bli överviktigt.

Författarna Christina Leijonhufvud och Siri Klingström är leg dietister med lång erfarenhet av överviktsbehandling och av kostråd för barn. De har skrivit den bok de själva saknat med många reflekterande övningar, illustrationer och foton. Boken kan läsas från pärm till pärm eller börja med kaptiel som känns mest angeläget. Tänk på att det är din kunskap och ditt ansvar som förälder som skapar bra förutsättningar och rutiner för goda vanor.

Boken innehåller många roliga och lättsamma självtester för att kartlägga familjens vanor, grundläggand kostkunskap, lättsamma recept mm. Hur lagar man bra snabbmat när hela familjen är trött? Hur mycket godis kan ett barn få äta i veckan? Hur får man barn att äta grönsaker? Hur får jag mitt barn att vara mer aktiv? Dietisterna ger svar! Vilka förändringar är du beredd att göra här och nu?Sunda matvanor för barn
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789185839087
Kieli:
Ruotsi
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ