SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

COSA NOSTRA: Sisilian mafian historia
32,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
512 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
Mafian veriset juuret ovat syvällä Sisilian historiassa. Mafiamyyttien taustalla on korruptiota, kiristystä ja murhia yli sadan vuoden takaa. Cosa Nostra - Sisilian mafian historia kertoo ensimmäistä kertaa mafian koko historian.

John Dickie on haastatellut lukuisia ihmisiä lain molemmin puolin ja käynyt läpi suuren määrän arkistolähteitä. Hän kertoo mafi an alkuvaiheista 1860-luvulla, sen leviämisestä siirtolaisten mukana Yhdysvaltoihin, sen tuhosta Mussolinin valtakaudella ja uudelleensyntymisestä toisen maailmansodan jälkeen, mafiasodista sekä surullisen kuuluisasta Andreottin hallituskaudesta, jolloin seitsemän italialaisministeriä jäi kiinni mafiayhteistyöstään. Dickie päätyy kuvaamaan mafian ja Silvio Berlusconin vallan välisiä kiemuroita tämän hallituskaudella.

Dickie paljastaa säännöt, joiden mukaan mafia toimii. Hän kertoo mafian rituaaleista, toimintatavoista, pyrkimyksistä ja osoittaa, ketkä tanssivat sen pillin mukaan valtion, kirkon sekä muun yhteiskunnan piirissä. Dickie näyttää mafian todelliset kasvot kummisetämyytin takaa.

COSA NOSTRA: Sisilian mafian historiazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ