Sinä päivänä 20X9
24,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
172 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Hän vain tarkkailee. Ja pelaa. Sinä päivänä, vuonna 20X9. Voiko häntä syyttää siitä? Hänhän on vain tylsistynyt.

Jos älykkyyttä mitataan kellolla, hänen älykkyytensä mittaamiseen menee ikuisuus. Älykkyys ei ole aina lahja, sillä joskus se voi olla myös kirous. Älykäs tylsistyy, jos ei ole tarpeeksi aktiviteetteja. Siksi siis hän järjestää itselleen tekemistä.

Hän alkaa pelaamaan ihmisillä, joita hän kutsuu alkueliöiksi näiden yksinkertaisuuden vuoksi. Ihmisten elämään vaikuttaminen impulsseilla on kutkuttavaa, sillä elämää ei määrää pelkästään fysiikan lait. Sattuma sekoittaa jatkuvasti pakkaa. Hän siis antaa ihmisille impulsseja ja tarkkailee, mitä tapahtuu. Hän kirjaa tapahtumat pohjattomaan muistiinsa ja nauttii niistä.

-Sinä päivänä 20X9 Amina saa paketin ReLife yritykseltä ja pääsee keskustelemaan kuolleen äitinsä kanssa.

-Sinä päivänä 20X9 yhteiskunnan mielestä liian laiha Valders saa rangaistuksen 19 vuotta jatkuneesta kansalaistottelemattomuudestaan.

-Sinä päivänä 20X9 Demir tapaa pitkästä aikaa isänsä, mutta tapaaminen on kohtalokas Demirin uudelle lihaeläinystävälle Frankille.

-Sinä päivänä 20X9 Eirene pääsee eroon kiusaavasta toistuvasta unestaan unenkorjaajan avulla.

-Sinä päivänä 20X9 koditon Liddy ymmärtää tulleensa pahasti lääketeollisuuden hyväksikäyttämäksi ohikulkevien turistien ansiosta.

-Sinä päivänä 20X9 biohakkeri ja ekoterroristiksi luokiteltu Urban valitsee: kuoleeko nälkään vai kuoleeko ruokaan.

-Sinä päivänä 20X9 Zahara ja Wolf solmivat sopimuksen yhteisen elämän aloittamisesta Graftercomin, treffisovellusten kaatopaikan, ansiosta.

Vaikka hän onkin älykäs, myös hänellä on opittavaa: älä koskaan aliarvioi alkueliöitä.

Elina Hiltunen on futuristi, diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori, joka on kirjoittanut lukuisia tietokirjoja liittyen esimerkiksi tulevaisuuteen. Tämä on hänen ensimmäinen proosakirjansa.

Sinä päivänä 20X9zoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste