JOHDATUS SYSTEEMIAJATTELUUN: GOODREASON -TEKNIIKKA

Johdatus systeemiajatteluun: GoodReason -tekniikka
Tekijä: Erkki Laitila
Kustantaja: Good Reason Tmi (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   38,40

Vaihtoehtoiset

Systeemiajattelun tekniikka tehostamassa arkiajattelua
Tekijä: Erkki Laitila
Kustantaja: Good Reason Tmi (2015)
Saatavuus: Noin 8-11 arkipäivää
EUR   79,20
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
122 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1. painos
Julkaisuvuosi:
2012, 26.10.2012 (lisätietoa)
ISBN:
9789529306510

EUR
38,40
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa. Katso vaihtoehtoiset tuotteet.
Johdatus systeemiajatteluun: GoodReason -tekniikkazoom

38.40€ (Alv 10%) 34.91€ (Alv 0%)


Olemme kaikki toimijoita maailmanlaajuisessa verkostossa, joukko ison "systeemin" solmuja, tahdoimmepa sitä tai emme. Ymmärtääksemme maailmaa meidän on ymmärrettävä verkostoa eri tasoineen sekä tarkasteluun liittyviä systeemejä eri puolineen.

Kun jotakin dramaattista tapahtuu – tieteen sensaatio tai muu huikea nousu maailman kärkeen tai järkyttävä onnettomuus kuten tsunami tai verityö uhreineen, silloin kaivataan perusteluja. Tarvitaan uskottava, hyvä syy – ”Good Reason”, jotta voisimme ymmärtää tämän ilmiön alkusyineen ja vaikutuksineen. Kirjassa kuvataan GoodReason - niminen tekniikka tapana hahmottaa ja dokumentoida poikkeuksellisia tilanteita mahdollisine parannuksineen. Tekniikka on yhdistelmä lukuisista systeemiajattelun teorioista pelkistettynä 10 osavaiheeseen visualisointiehdotuksineen. Kirjan luettuasi voit aloittaa "maailman parantamisen" Powerpointin kuva-alkioita apuna käyttäen. Kuvista syntyy esitykseesi juoni ja kuvailemiisi systeemeihin johtopäätöksineen kiinnittyy sen sisältö, minkä voit kirjoittaa auki uutisjutun tai tieteellisen artikkelin tai bisnesehdotuksen tai poliittisen linjauksen muodossa.

Kirja soveltuu taustatiedoksi jokaiselle tietotyössä toimivalle, mutta parhaiten niille, jotka tekevät vaativia päätöksiä kompleksisessa ympäristössä.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Psykologia > Psyyken rakenne ja toiminnot > Ajattelun, älykkyyden, luovuuden ja lahjakkuuden psykologia


EUR
38,40
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste