Työ, identiteetti ja oppiminen
35,50 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
347 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1-2. painos
Julkaisuvuosi:
Mikä on ammatti-identiteetin merkitys nykypäivän työelämässä ja ammatillisessa koulutuksessa? Miten jatkuvat muutosvaatimukset työssä rajoittavat tai edistävät työssä oppimista ja ammatillisen identiteetin rakentamista?

Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia tämän kirjan artikkeleissa, joissa tarkastellaan työtä ja työelämän muutoksia työssä oppimisen ja identiteettien rakentamisen näkökulmista. Niissä pureudutaan työntekijöihin kohdistuviin haasteisiin kasvavien muutosvaatimusten sekä mm. iän, sukupuolen ja monikulttuurisuuden näkökulmista. Työssä oppimista tarkastellaan työntekijöiden oppimisen ja ihmisten hyvinvoinnin näkökulmista. Lisäksi pohditaan työyhteisöjen, työorganisaatioiden ja verkostojen merkitystä osaamisen kasvulle. Kirjan artikkeleissa keskustellaan ajankohtaisen tutkimustiedon pohjalta mm. hoitoalan, opettajien, insinöörien ja tutkijoiden työssä oppimisen ja identiteetin rakentamisen haasteista.

Kirja soveltuu oppikirjaksi yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin, aikuiskasvatuksen, kasvatustieteen, yhteiskuntatieteiden ja sosiaalitieteiden alueille. Lisäksi kirja soveltuu virikkeeksi ja työn kehittämisen tueksi työelämä kouluttajille, henkilöstönkehittäjille ja ammatillisen sektorin kouluttajille.

Työ, identiteetti ja oppiminenzoom

Nämä saattavat kiinnostaa sinua!

Kuhnurien kerho Vanhan työn paheista uuden hyveiksi. Paradeigma-sarja
Kuhnurien kerho Vanhan työn paheista uuden hyveiksi. Paradeigma-sarja
Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
21,20 €
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste