SULJE VALIKKO

avaa valikko

Suomalaiset pienpaahtimot
28,00 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
108 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
Mitä syntyy, kun samaan kahvikuppiin sekoitetaan yrittämisen intoa, rakkautta kahviin, paikallisuutta ja laatutietoisuutta? Suomalainen pienkahvipaahtimo tietysti.

Suomalaiset pienpaahtimot vie matkalle pienten kahvipaahtimoiden maailmaan, jossa rakastetaan kahvia, joka päivä. Suomalaiset pienpaahtimoyrittäjät ovat toisenlaisia kuin businesshait, jotka uiskentelevat yrityksestä toiseen vaivattomasti. Pienpaahtimoyrittäjät perustavat yrityksensä rakkaudesta lajiin, ja siksi he saavat välillä hullutkin ideat toimimaan. He rakastavat kahvia ja haluavat tehdä sitä omilla ehdoillaan, tulojen pienuudesta tai työpäivien pituudesta välittämättä.

Suomalaiset pienpaahtimot -kirja kertoo kahvista ja suomalaisesta kahvikulttuurista sekä avaa tarinoilla pienpaahtimoiden arkea ja toiminnan motiiveja. Kahviharrastaja löytää kirjasta myös runsaasti vinkkejä kahvien maisteluun ja vertailuun.

Käykää siis peremmälle pienpaahtimoiden tuoksuvaan maailmaan!

Hanna-Maria Huhtonen on suomalainen kahvialan ammattilainen. Hän on toiminut alalla jo vuosikymmenen ajan baristana, kirjoittajana, kansainvälisten kahvitapahtumien järjestäjänä ja yrittäjänä. Tällä hetkellä Huhtonen on australialaisen raakakahviyrityksen hallinto- ja myyntivastaava. Vapaa-ajallaan hän kirjoittaa kahvista. Tämä teos pohjautuu Huhtosen Helsingin yliopistolle keväällä 2015 kirjoittamaan yleisen historian pro gradu -tutkielmaan.

Suomalaiset pienpaahtimotzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ