Vahva & valpas. Naisen käsikirja itsenä puolustamiseen
23,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
195 sivua
Asu:
Jokin muu kirjan muoto
Julkaisuvuosi:
2014, 19.11.2014 (lisätietoa)
Opi ennakoimaan uhkaavia tilanteita

Vahva & valpas tarjoaa perinteistä itsepuolustusopasta laajemman näkökulman turvalliseen arkeen. Kirjan ohjeiden perusteella voi tunnistaa uhkaavan ihmisen toimintamallit ja ennakoida hyökkääjän käytöstä. Valpas välttää monta vaaraa, ja itsevarma nainen on vaikea kohde.

Ajatuksissaan kulkeva tai puhelintaan tutkiva on helppo yllättää. Parisuhdeväkivallasta kärsivällä on syytä olla suunnitelma B. Vahva & valpas kattaa erilaiset uhkatilanteet kotona, matkoilla, lenkkipolulla, töissä, ravintolassa tai verkossa. Kirja tarkastelee väkivaltaisen ihmisen tuntomerkkejä ja miehen ja naisen eroja. Se neuvoo itsepuolustusliikkeitä sekä kannustaa ympäristön tarkkailuun. Vaaratilanteiden tunnistamisesta ja itsensä puolustamisesta edetään kirjassa kohti elämänhallintaa ja rentoa itsevarmuutta. Konkreettiset ohjeet ja runsas kuvitus tukevat tekstin vankkaa asiasisältöä.

Jarmo Österman on harrastanut kamppailutaitoja 38 vuotta. Hän osaa seitsemää karate- ja kuutta jujutsutyyliä, ja hänellä on molemmista lajeista mustat vyöt. Hän on toiminut kamppailulajikouluttajana ja kirjoittanut kaksi kamppailulajikirjaa sekä yli 30 vuotta alan lehtiin. Ammatiltaan hän on toimittaja ja valokuvaaja.

Vahva & valpas. Naisen käsikirja itsenä puolustamiseenzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste