SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Josefin, osams med Villa-Ulla
16,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
114 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2006, 30.01.2006 (lisätietoa)

Josefin har mycket att sucka över. Och det gör hon också, högt.    För hon trodde att Villa-Ulla var hennes bästis. Nu vill Villa-Ulla bara läsa böcker. Läsa som är så tråkigt. Och Tony Melin är inte alls kär i Josefin. I så fall skulle han väl inte gegga ner hennes stövlar så där. Och långa naglar är ju omöjligt att få. Det tar ju flera dagar, kanske veckor.    Men om Josefin fixar en lyxbil till Villa-Ullas pappa så kanske Villa-Ulla vill vara med henne. Det kanske är lösningen? Men hur ska det gå till?

Johan Unenge har tillsammans med illustratören Päivi Unenge skapat en färgglad och humoristisk bok om allt det som kan verka litet, men som är det viktigaste som finns. Åtminstone om man heter Josefin och är 8 år.    Detta är andra boken i en serie om Josefin och hennes kompis Villa-Ulla. En bok att läsa högt ur för barn i lägre skolåldern.

Om den första boken skrevs bland annat:"Boken om Josefin och Villa-Ulla är inte en fullträff enbart för att den är så bra och fantasifullt skriven utan också för att den faktiskt är en perfekt kombination av kapitelbok och bilderbok. Päivi Unenges färgglada, lite bångstyriga bilder tillåts vara lika betydelsefulla som texten och både jag och min vilda åttaåring vill ha mycket mer av det här!" Skånska DagbladetJosefin, osams med Villa-Ullazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789163845574
Kieli:
Ruotsi
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ