JUST DANCE 2014 (XBOX360)

Just Dance 2014 (XBOX360)
Julkaisija: Ubisoft (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   21,60
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2013, 01.10.2013
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
3307215734346

EUR
21,60

Tuote ei tilattavissa.
Just Dance 2014 (XBOX360)zoom

21.60€ (Alv 24%) 17.42€ (Alv 0%)


Just Dance - maailman parhaiten myyvän tanssipelisarjan uusin painos ? tuo aivan uusia liikkeitä ja uraa uurtavia ominaisuuksia sekä yli 40 kuuminta kappaletta ja tanssia kaikille liikeohjatuille alustoille.

Kun sinulla on Just Dance 2014:n tuore kattaus kuumia kappaleita, bileet pysyvät hanskassa! Pistä ystävät ja perheenjäsenet liikkeelle kappaleilla, kuten Pitbullin ja Christina Aguileran ?Feel This Moment?, Psyn ?Gentleman? tai One Directionin ?Kiss You?. Juhlista ikivihreitä legendaarisilla lauluilla, kuten Gloria Gaynorin ?I Will Survive?.

Just Dance 2014 vie tänä vuonna hauskuuden aivan uudelle tasolle kaikilla uusilla tavoilla, joilla voi luoda kaikkien aikojen bileet! Omi parrasvalot ja johda taustatanssijoita uudessa On Stage Mode -tilassa, valitse tanssiseuraa mistä päin maailmaa tahansa World Dance Floor -tilassa, treenaa mistä tahansa biisistä muokatun Just Sweat -kokemuksen tahtiin ? ja paljon muuta! Tuo kotiisi äärimmäinen bileiden tekijä ja liity mukaan hauskanpitoon!

World Dance Floor - Valitse tanssiseuraa mistä päin maailmaa tahansa Just Dance ?pelien ensimmäisessä verkkomoninpelitilassa! Pelaajat liittyvät virtuaaliseen tanssiryhmään ? joka voi koostua oikean elämän ystävistä tai vain muista Just Dance -faneista ? ja kilpailevat erilaisiin teemoihin jaetuissa kilpailuissa (?Pojat vastaan tytöt?, ?Ryhmä vastaan ryhmä?). Pelaajat voivat lisäksi seurata sijoituksiaan maailmanlaajuisissa pistetilastoissa, katsoa hauskoja tietoja muista pelaajista ympäri maailmaa ja nähdä yhteisöpäivityksiä.

On Stage Mode - Omi parrasvalot tässä uudessa pelitilassa, missä yksi pelaaja tanssii ja johtaa kahta taustatanssijaa, ja jopa halutessaan laulaa! Esityksen tähtenä pelaaja voi ottaa suorituksensa vakavasti ja näyttää taitojaan tai vain pelleillä ystäviensä kanssa.

Muokattava Sweat Mode - Pelaajat voivat muokata Just Sweat -treeninsä omanlaisikseen luomalla omia soittolistoja, ja seurata kalorien kulutusta. Kalorien kulutusta on nyt mahdollista seurata kaikissa muissakin pelitiloissa, myös kuntoilulle omistetun Just Sweat Mode -tilan ulkopuolella.

Enemmän tansseja kappaletta kohden ? Kaikki pitävät vaihtelusta! Vaihtoehtoinen koreografia kaikissa tiloissa, mukaan lukien Just Sweat, Extreme, Battle ja Mash-Up.

Paranneltu kauppa - Enää yksikään laulu tai pelipäivitys ei mene sinulta ohi. Nyt kun pelaajat valitsevat kappaleen, he näkevät välittömästi sen kaikki mahdolliset vaihtoehtoiset versiot, joita on tarjolla ladattaviksi.


EUR
21,60
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste