SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Isäni oli nuori sotilas - Adolf Ehrnrooth
42,80 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
253 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
3. painos
Julkaisuvuosi:
Ehrnrooth sai ensimmäisen kameransa jo viisivuotiaana. Hän kuvasi isäänsä kenraali Adolf Ehrnroothia ja muuta perhettään kaikki lapsuus- ja nuoruusvuotensa. Myöhemmin Karin Ehrnrooth opiskeli kuvallista viestintää, muun muassa valokuvausta, ja hänen kuviinsa isästään ja tämän elinympäristöstä tuli yhä enemmän sävyjä ja näkemystä. Näistä kuvista sekä perheen kuva-aarteista, muistoista ja kirjeistä hän on koonnut kauniin kuvaelämäkerran isästään. Teos on kenraalin lailla kaksikielinen.

Adolf Erik Ehrnroothin (1905-2004) sotilasura kesti yli neljä vuosikymmentä. Hän taisteli talvi- ja jatkosodassa, ja hänet palkittiin Mannerheim-ristillä. Ehrnrooth avioitui vuonna 1958 tanskalaissyntyisen kreivittären Karin-Birgitte Shackin kanssa. Heille syntyi kolme lasta, Karin, Hans Adolf ja Eva.

Ehrnrooth jatkoi Puolustusvoimien palveluksessa eläkeikäänsä asti. Vanhoilla päivillään hänestä tuli sotaveteraanien näkyvä kärkihahmo ja puolestapuhuja. Ehrnroothin merkityksestä suomalaisille kertoo vuonna 2004 järjestetty Suuret suomalaiset -äänestys, jossa hänet äänestettiin neljännelle sijalle.

Isäni oli nuori sotilas - Adolf Ehrnroothzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ