DIGIKUVAAMISEN TAITO

Digikuvaamisen taito
Tekijä: Kenneth Lehtinen
Kustantaja: Docendo Oy (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   32,90

Katso myös

iPhonella kuvaamisen taito
Tekijä: Stephanie Roberts
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Nemo (2011)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   5,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
280 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2014, 15.02.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789522910257

EUR
32,90

Tuote ei tilattavissa.
Digikuvaamisen taitozoom

32.90€ (Alv 10%) 29.91€ (Alv 0%)


Mistä on hyvät kuvat tehty? Onnistuneisiin valokuviin tarvitset hyviä aiheita, tekniikan hallintaa, kuvankäsitte- lytaitoa sekä oman visuaalisen näkemyksesi ohjaamaan edellä mainittuja. Kokonaisuus ratkaisee, mutta usein valmis kuva on yhtä hyvä kuin ketjun heikoin lenkki.
Digikuvaamisen taito antaa kattavan johdatuksen va- lokuvaukseen ja sen tärkeimpiin osa-alueisiin sekä ku- vankäsittelyyn. Se johdattaa sinut käytännönläheisten esimerkkien avulla valokuvauksen perusteista koh- ti vaativampien tekniikoiden hallintaa. Tutustut eri ai- hepiireihin näyttävien valokuvien voimin unohtamat- ta luovia kuvausideoita. Saat myös näkökulmaa siihen, mitä valokuvaus voi parhaimmillaan olla: lukuisat alan huiput kertovat omista kokemuksistaan ja jakavat erityisosaamistaan.
Käsiteltäviä aiheita ovat mm. kalusto ja tekniikka, mai- sema-, lähi-, eläin-, kaupunki-, tapahtuma-, urheilu-, henkilö- ja nudekuvaus. Kuvankäsittelyn perusteiden tarjolla on myös useita aihekohtaisia esimerkkejä ha- vainnollistamassa kuvankäsittelyn monia mahdolli- suuksia. Lisäksi kirjassa annetaan vinkkejä siitä, kuinka
voit hyödyntää kuviasi vaikkapa kuvakirjan, taulun tai jopa oman valokuvanäyttelyn muodossa.
Opas sopii kaiken tasoisille valokuvaajille, jotka kaipaa- vat punnittua tietoa ja vinkkejä tekniikan hallintaan, kuvankäsittelyyn sekä uusiin kuvausideoihin.
Kirjaan liittyy pdf-muotoinen matkakuvauksen saloihin ohjaava tiivistelmä, jonka voit ladata matkalle mukaan vaikka padille tai läppärille osoitteesta www.docendo.fi.
Kenneth Lehtinen on helsinkiläinen yhteiskuntatietei- den maisteri, vapaa valokuvaaja (VAT) ja tietokirjailija. Tietokirjojen lisäksi hän kirjoittaa valokuvauslehtiin ja luennoi valokuvauksesta alan messuilla ja tapahtumis- sa. Parhaiten hänet tunnetaan pysäyttävistä musiikki- ja tapahtumakuvistaan.


Asiasanat: valokuvaus digitaalikuvaus digitaalikamerat valokuvausvälineet kuvankäsittely digitaalitekniikka
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Grafiikka. Valokuvaus > Valokuvaus. Valokuvataide > Valokuvauksen tekniikka. Valokuvausoppaat


EUR
32,90
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste