SULJE VALIKKO

avaa valikko

IRTIOTTOJA TYÖSTÄ : työkuormituksesta palautumisen psykologia
34,40 €
Tampereen yliopiston laitosten julkaisut
Sivumäärä: 177 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2009 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Tässä kirjassa käsitellään työkuormituksesta palautumista, joka on tämän päivän vaativassa ja kiireisessä työelämässä yhä useammin uhattuna. Kirja tarjoaa uutta tutkimukseen perustuvaa tietoa palautumisesta ilmiönä, siihen yhteydessä olevista työhön, vapaa-aikaan ja perheeseen liittyvistä tekijöistä sekä riittämättömän palautumisen seurauksista. Kirjassa käsitellään myös yöunen merkitystä palautumisessa. Oma lukunsa on omistettu myös luonnosta nauttimisen elvyttäviin vaikutuksiin.

Kirja soveltuu työ- ja organisaatiopsykologian oppikirjaksi yliopistoihin (mukaan lukien avoimet yliopistot) ja korkeakouluihin. Kirjan sisällöstä voivat ammentaa ideoita myös työhyvinvointikysymysten parissa esimerkiksi työterveyshuollossa ja kuntoutuksessa työskentelevät ammattilaiset sekä kaikki omasta hyvinvoinnistaan ja sen kehittämisestä kiinnostuneet lukijat.

Kirjassa esiteltävät tutkimustulokset perustuvat pääasiassa tutkimusprojektiin ”Työstä irrottautumisen ja palautumisen rooli hyvinvoinnin ylläpidossa”, joka toteutettiin Tampereen yliopiston psykologian laitoksessa. Kirjan toimittajat ja kirjoittajat ovat asiantuntijoita psykologian, fysiologian ja lääketieteen aloilta Tampereen ja Jyväskylän yliopistoista.IRTIOTTOJA TYÖSTÄ : työkuormituksesta palautumisen psykologiazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste