VOIMAANNUTTAVA JOHTAMINEN
61,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
200 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Johtajuus on kuin terävä samuraimiekka: oikein käytettynä erinomainen ja tehokas väline, väärinkäytettynä se saa aikaan tuhoa ja surua. Aleksi Tommi Tapani Kokonaho

Motivoitunut henkilö antaa itsestään työlle 3/4 tai 4/4 osan työkapasiteetistaan. Turhautunut työntekijä antaa itsestään vain 1/4 osan työlle. Tämä ero erottaa menestyvät organisaatiot muista yrityksistä.

Mikä johtamisessa motivoi henkilökuntaa työn tekemiseen? Mikä johtamisessa turhauttaa ihmisiä työpaikoilla? Jokaisen yrityksen jäsenen paras mahdollinen työpanos vaikuttaa yrityksen ja sitä kautta sen jäsenistön hyvinvointiin. Käytännönläheinen kirja tarjoaa aitoja ratkaisuja henkilökunnan motivoimiseen ja ammattimaisesti käyttäytyvään ja toimivaan organisaatioon. Kirjan luettuaan esimies ja johtaja ymmärtävät ihmisten johtamista paremmin sekä kykenevät motivoimaan henkilökuntaansa sekä välttämään turhautumista aikaansaavia toimenpiteitä. Kun organisaation jäsen on lukenut tämän kirjan, hän ymärtää oman vastuunsa asioissa ja tapahtumissa. Hän ymmärtää myös esimiestään ja johtajaansa paremmin.

Ammattimaisesti käyttäytyvissä ja toimivissa organisaatioissa ihmiset voivat paremmin. He kokevat hyvän olon tunteita ja halua tehdä parhaansa - he ovat voimaantuneita.


VOIMAANNUTTAVA JOHTAMINENzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste