Kustantaja:
Sivumäärä:
1550 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
3. uudistettu painos
Julkaisuvuosi:
Takakansi

Ammattilaisten suosima, kattava ja käytännönläheinen rikosoikeuden perusteos on nyt uudistettu ja päivitetty. Erittäin pidetyssä ja käytetyssä teoksessa on selkeästi kommentoidun lainsäädännön lisäksi runsaasti esimerkkejä ja oikeuskäytäntöä. Edellisen painoksen ilmestymisen jälkeen mm. rangaistuksen määräämistä koskeva lainsäädäntö on merkittävästi muuttunut. Tähän kolmanteen, uudistettuun painokseen on otettu mukaan myös mm. kätkemis- ja rahanpesurikoksia, terrorismirikoksia ja aserikoksia koskevat uudistukset.

Kirjan selkeä rakenne ja monipuoliset hakemistot tekevät kirjasta erinomaisen työkalun ammattilaisille. Tekstin perustasolla käydään läpi aiheen pääasiat tulkintaohjeineen ja esimerkkeineen ja syventävällä tasolla perehdytään oikeuskäytäntöön, lainsäädännön taustaan sekä tulkintavaihtoehtoihin. Oikean tiedon etsintää helpottavat kätevät marginaaliotsikot, asiahakemisto, kirjallisuusviittaukset, oikeustapaushakemisto ja kattava lähdeluettelo.


Ennakkotieto

Ammattilaisten suosima, kattava ja käytännönläheinen rikosoikeuden perusteos on nyt uudistettu ja päivitetty. Erittäin pidetyssä ja käytetyssä teoksessa on selkeästi kommentoidun lainsäädännön lisäksi runsaasti esimerkkejä ja oikeuskäytäntöä. Edellisen painoksen ilmestymisen jälkeen muun muassa rangaistuksen määräämistä koskeva lainsäädäntö on merkittävästi muuttunut. Tähän kolmanteen, uudistettuun painokseen on otettu mukaan myös kätkemis- ja rahanpesurikoksia, terrorismirikoksia ja aserikoksia koskevat uudistukset.

Kirjan selkeä rakenne ja monipuoliset hakemistot tekevät kirjasta erinomaisen työkalun ammattilaisille. Tekstin perustasolla käydään läpi aiheen pääasiat tulkintaohjeineen ja esimerkkeineen ja syventävällä tasolla perehdytään oikeuskäytäntöön, lainsäädännön taustaan sekä tulkintavaihtoehtoihin. Oikean tiedon etsintää helpottavat kätevät marginaaliotsikot, asiahakemisto, kirjallisuusviittaukset, oikeustapaushakemisto ja kattava lähdeluettelo.Rikosoikeuszoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste