SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Handbok för hemmafixaren
25,10 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
151 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1
Julkaisuvuosi:
2010, 06.09.2010 (lisätietoa)

Alla som har ett hem vet att det ständigt finns saker som borde åtgärdas. Och det är något visst med att kunna fixa saker själv. I Handbok för hemmafixaren får du tipsen och råden som gör dig till en händig gör-det-självare.

Det finns mycket i ett hem som kan irritera - en gammal tapetskada, en droppande duschslang eller en rullgardin som aldrig kommit upp eftersom den visade sig vara precis lite för bred. Vissa saker ligger och gnager som ett dåligt samvete - som att man antagligen borde barnsäkra bättre. Annat blir direkt akuta problem - som stopp i toaletten.
I Handbok för hemmafixaren presenterar Leif Qvist enkla lösningar på många av hemmets vanligaste problem. Det handlar om skötsel, reparation och underhåll - från golv till tak. Om badrum i behov av renovering, om smart belysning, energisnål möblering och om hur man kan ge soffan sju liv. Förbättring och förnyelse. Vi får lära oss hur man enkelt tapetserar en fondvägg, slipar trägolv, kaklar om badrummet och lägger in golvvärme.

Här finns projekt där du med relativt små medel kan komplettera och fräscha upp ett kök, anpassa diskbänksskåpet till källsortering, dela av ett större rum med en mellanvägg och bygga en badrumshylla i tre höjder. Allt presenteras i utförliga illustrationer.
I kapitlet Snickarskola får du vet vilka verktyg du bör ha hemma och lära dig de mest grundläggande teknikerna och knepen. Det kan handla om hur man skruvar i olika väggar eller spikar med dold sammansättning. I avsnittet Så funkar det får du lära dig det viktigaste om till exempel principerna bakom olika varianter av köksfläktar, vatten- och avloppsinstallationer.Handbok för hemmafixarenzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789113024936
Kieli:
Ruotsi
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ