SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Madden NFL 15 (XBOX360)
23,90 €
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2014, 28.08.2014
Valikoima uusia pelikuvioita, luonteva taklaussysteemi, paranneltu vartiointilogiikka sekä elävät kamerakulmat tekevät puolustuksesta jännittävää ja hauskaa. Oikeiden pelien valinta on entistä varmempaa uuden yhteisöpohjaisen suositusjärjestelmän avulla. Kun tähän lisää vielä uudistetun, NFL Films –tyylisen, ottelutoteutuksen ei ole vain amerikkalaisen jalkapallon aika - on Maddenin aika!

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
Puolustus palkitsee

Lämpö nousee – Käytössä on valikoima uusia työkaluja pelintekijän ryntäämiseen, blokkaajien voittamiseen ja takakentän häirintään. Uudet mekaniikat liikkeellelähtöön, blokkien väistöön ja hyökkäyksen linjamiesten ohjailuun antavat paremman hallinnan ja tekevät puolustajista entistä vaarallisempia.

Riski ja hyöty – Puolustava pelaaja voi valita rohkean tai maltillisen taklauksen, joiden ulottuvuutta kuvastaa etäisyysmittari. Aggressiivinen pelityyli voi johtaa näyttäviin onnistumisiin ja riistoihin, mutta varovaisempi pelitapa kaataa pallontuojan varmemmin eikä menetä lisäjaardeja. Jokaisella valinnalla on omat seurauksensa.

Uusi kuvakulma – Täysin uudet kamerakulmat antavat mahdollisuuden nähdä pelitilanteet eri tavalla puolustajan asemasta. Kameran voi lukita yksittäiseen puolustajaan tai seurata tapahtumia pallon liikkeiden mukana.
Paras ottelutoteutus

Ohjaajan versio – Uusi ottelutoteutus ja NFL Films -tyylinen kuvaus tallentavat kaikki hetket ja tunteet tuoreella tavalla. Jokaisen tilanteen kameran voi valita erikseen kuudesta vaihtoehdosta parasta mahdollista kuvakulmaan ajatellen.

Lähetys voi alkaa – Uusitut Larry Ridleyn juontamat ennakot ja puoliaikastudiot kertovat ottelun tarinan, kertaavat ratkaisevat tilanteet ja näyttävät uusinnat huippuhetkistä.
Pelaaminen opettaa peliä

Yhteisön valinnat – Mullistava suositusmoottori käyttää miljoonien online-matsien tietoja hyväksi löytääkseen parhaat mahdolliset pelivalinnat jokaiseen tilanteeseen. Valittavana ovat joko perinteiset muodostelmat, asiantuntijoiden suositukset tai Madden-yhteisön suosituimmat pelit.

Kujanjuoksu – Skills Trainer –toimintoa on laajennettu opettamaan pelaamisen lisäksi amerikkalaisen jalkapallon käsitteitä ja taktiikkoja. Lähes 50 uutta harjoitetta sisältävät aluepuolustuksen lukemista, lyhytsyöttöpeliä ja paljon muuta. Edistyneemmille pelaajille on tarjolla The Gauntlet, jossa voi testata taitonsa sarjassa tiukkoja haasteita.

Madden NFL 15 (XBOX360)zoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Tuotetunnus:
5035225112455
Mukana kampanjoissa:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ