Booky.fi
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
Lahjakortti

Suosittelemme

Tilaa Hyvä Booky -lehti 0€!

Opiskelu
Ryhmätilaukset
Lukiokirjat
Kurssikirjat
Laskimet
Sanakirjat

Toimistotarvikkeet

Kalenterit

Finlandia-palkinnot

Listaukset
Mitä Suomi lukee?

Kaunokirjallisuus
Kotimainen kaunokirjallisuus
Käännetty kaunokirjallisuus
Runous
Sarjakuvat
Mietelauseet
Pokkarit

Lastenkirjat

Nuortenkirjat

Hyvinvointi
Ihmissuhteet
Elämäntaito
Kauneus ja terveys
Psykologia
Lapset, vauvat, raskaus
Voimistelu

Vapaa-aika
Ruoka, juoma ja laihdutus
Sisustus
Käsityöt
Talo ja piha
Puutarha ja kasvit
Valokuvaus
Eläimet
Musiikki
Urheilu ja ulkoilu
Metsästys ja kalastus
Matkustus ja kartat

Tietokirjat
Yleistieto
Kalenterit
Anatomiset mallit
Tietotekniikka
Yritykset ja talous
Autot ja moottoripyörät
Yhteiskunta
Oikeustiede
Taide ja arkkitehtuuri
Käsityötaide
Historia
Henkilö- ja sukuhistoria

Pokkarit

Selkokirjat

Äänikirjat

E-kirjat

Omakauppa: myy vanhat kirjasi

Löytönurkka

Tilaa uutiskirje

Muistikirjat ja julisteet

Musiikki
Käytetyt

Elokuvat
Käytetyt

Pelit
Tarjoukset
Käytetyt
PC-pelit
PlayStation 3
Xbox 360

EDULLISESTI!
 

MADDEN NFL 25 (PS3)

Madden NFL 25 (PS3)MADDEN NFL 25 (PS3)
Julkaisija: Electronic Arts (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   30,40
    
Julkaisija: Electronic Arts
Asu: Blu-ray-levy
Vuosi: 2013, 29.08.2013
Tuoteryhmä:
Pelit > PlayStation 3 > Urheilu

Tämän tuotteen osoite - tulosta

EUR
30,40
Madden NFL 25 (PS3)
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Tuote ei tilattavissa.
Tuotetunnus: 5030931111150
Hinta: 30.40 € (Alv 24%, 24.52€ Alv 0%), ilmainen toimitus. Yleinen hinnastohinta

omakauppa Tuotetta ei vielä saatavilla käytettynä.
Ilmoita tuote myytäväksi: haluan myydä tämän tuotteen
Ryhmätilaukset Laske tuotteen hinta ryhmätilauslaskurilla useita tuotteita tai ryhmätilausta tilattaessa.

EA SPORTS IGNITEN tehostama Madden NFL 25 esittelee urheilupelien seuraavaa sukupolvea tarjoten kymmenkertaisesti enemmän tarkkuutta kuin yksikään toinen peli koko pelisarjan 25 ? vuotisen historian aikana. Pelaajat ajattelevat ja ennakoivat niin kentän laidalla kuin ruoholla. Jokainen askel tuo esiin kaikkien aikojen realistisimmat pelaajaliikkeet. Sunnuntai-matsien tunteet on onnistuttu tuomaan eloon paremmin kuin koskaan ennen elävien yleisöreaktioiden, rikkaan kommentoinnin ja ukkosmaisen pauhaavien väkijoukkojen myötä. Madden NFL 25 muuttaa pelin ikuisiksi ajoiksi.

Next Generation Definition ? Kymmenkertaisen visuaalisen tarkkuuden myötä, Madden NFL ei ole koskaan näyttänyt näin realistiselta. Näe jokainen vivahde pelaajien kasvoilta, varusteista ja vaatteista - samalla kuin pelissä olevien pelaajien ja heidän oikean elämän vastineidensa välinen linja hämärtyy. Jopa nelinkertainen tekstuuriresoluutio puhaltaa uutta eloa stadioneihin, väkijoukkoihin, kenttään ja jopa itse palloon. Yhdistettynä korkeatasoisiin animaatioihin, jotka tuovat pehmeimmät ja aidoimman näköiset pelaajien vuorovaikutukset mitä on koskaan nähty, Madden NFL 25 vie seuraavan sukupolven visuaalit aivan uudelle tasolle.

Brains & Brawn ? Täysin uusi Player Sense avaa Madden NFL:n inhimillisen tekijän. Ensimmäistä kertaa pelaajat kartoittavat kentän, ennakoivat tilanteita ennen kuin ne tapahtuvat ja liikkuvat vaistoilla ja tietoisuudella. Kyky tehdä jopa viisikymmentä kertaa niin paljon tilanneyhteyksiin sopivia päätöksiä herättää älykkäät pallon kuljettajat ja puolustajat eloon heidän aistiessaan esteitä ja reagoidessaan muuttuviin tilanteisiin lennossa. Pallon kuljettajat harppaavat yli kaatuneiden pelaajien, tekevät huikeita liukuja joukkuetovereiden välistä jne., yhdistäen amerikkalaisen jalkapallon fyysiset ja henkiset puolet.

Every Step Is Calculated? Täysin uusi True Step -pelaajaliikejärjestelmä laskee jokaisen askeleen tuoden ennennäkemättömän kontrollin. Pelaajilla on kyky sijoittaa askeleensa, leikata ja siirtää liikkeensä autenttisella tavalla, mikä tuo NFL urheilijoiden ketteryyden ja räjähtävyyden suoraan peliin. IGNITE fysiikkamallinnus laskee kaksinkertaisella nopeudella sallien orgaanisimman ja käyttäjälähtöisimmän lopputuloksen koko pelisarjan historiassa. Madden NFL ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä.

War in the Trenches ? Hyökkäys ja Puolustus -linjapeli on amerikkalaisen jalkapallon keskeisimpiä asioita ja se toimii nyt myös Madden NFL 25 perustana. Linjamiehet eivät ole pelkästään fyysisiä, he ovat älykkäitä. Kyky tehdä 4x enemmän päätöksiä per sekunti yhdessä 300 uuden blokkausvuorovaikutuksen kanssa luovat realistisimmat juoksulinjat pallonkantajille ja parhaimmat syöttöaukot pelinrakentajille. Hyökkäävät linjamiehet jakavat ja muuttavat rooleja käsillä olevien uhkien ja mahdollisuuksien mukaan. Autenttiset tuplatiimit, pelinrakentajan ahdistamisen estot ja lennossa tapahtuvat linjamuutokset pistävät linjamiehet toimimaan tiiviissä yhteistyössä - tämä korostaa NFL:n fyysisimpiä ja intensiivisimpiä kamppailuja. Tervetuloa taistelemaan juoksuhaudoissa.

Madden Living World ? NFL on paljon enemmän kuin pelkästään mitä tapahtuu linjojen välissä. Se on väkijoukot, kentän reunat ja kommentoinnit jotka todella tuovat Sunnuntain tunnelman eloon. Madden NFL 25:ssä tunne väkijoukon levottomuus astuessasi linjalle 4th down and goal tilanteessa. Näe joukkuetovereidesi ja valmentajiesi puhjeta jännityksestä rynnätessäsi sivulinjaa pitkin tehden pelinmuuttavan maalin. Kuule pelisarjan älykkäin kommentointi kun Simms ja Nantz muistelevat uraasi- kaikki loukkaantumisesi, kaikki tilastosi, kaikki huomionosoituksesi. Jokainen stadion on dynaaminen elävä maailma täynnä energiaa, tunnetta ja toimintaa.Madden NFL 25:ssä tunne jokaisen pelin, maalin ja taktiikan pulssi.


EUR
30,40


SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste

MIKSI VALITA BOOKY.FI
      Aina edulliset hinnat ja laaja valikoima
      Ilmaiset ja nopeat toimitukset
      Monipuoliset maksuvaihtoehdot
      Booky.fi on aidosti suomalainen