SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

TOIMIVA JOHTAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ
58,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
339 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Mistä johtamisessa todella on kyse? Millainen johtaja saa aikaan tuloksia? Mitä johtajan on osattava?

Toimiva johtaminen käytännössä vie lukijan johtamisen perusasioiden äärelle ja vastaa käytännön tarpeista nouseviin kysymyksiin. Teos kertoo, mitkä tiedot, taidot ja työvälineet ovat välttämättömiä jokaiselle nykypäivän työelämässä. Toimintatavat ovat avain vaikuttavaan, tehokkaaseen, tulokselliseen ja ennen kaikkea ammattimaiseen johtamiseen.

Teoksella on annettavaa yhtä lailla vasta työelämässä aloitteleville kuin kokeneille johtajillekin. Lähes jokaisessa ammatissa on nykyään piirteitä johtamisesta niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

Professori Malikin ajatukset perustuvat lähes kolmen vuosikymmenen kokemukseen johtamisesta ja johtajista eri puolilla maailmaa. Malik on vakuuttava kirjoittaja, joka tuntee asiansa ja löytää olennaisen. Hän tiivistää vuosien varrella kertyneen kokemuksensa tähän teokseen.

Teos on ollut huikea menestys saksankielisessä maailmassa. Manager Magazin: "Jos haluat itsekriittisesti arvioida omaa johtamiskäyttäytymistäsi ja johtamismenetelmiäsi, et voi löytää innostavampaa luettavaa."

TOIMIVA JOHTAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ