Onnellisuus
19,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
183 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2006, 01.06.2006 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Kartoitus hyvän elämän edellytyksistä. Kysymyksiä ja vastauksia onnen eri puolista, onnellisuustutkimuksia ja onnen filosofiaa.


Takakansi

Se on onnellinen, joka ei sure sitä mitä häneltä puuttuu, vaan iloitsee siitä mitä hänellä on.
- Demokritos

Onnellisuus on Markku Ojasen kartoitus hyvän elämän edellytyksistä. Kirja sisältää kysymyksiä ja vastauksia onnen eri puolista, onnellisuustutkimuksia ja onnen filosofiaa: Mitä onnellisuus on? Mistä se tulee? Mitkä ovat onnen esteet? Kuinka miehet ja naiset, köyhät ja rikkaat, nuoret ja vanhat kokevat onnellisuuden?

Teoksen lopussa Ojanen kertoo, mitä voimme itse tehdä onnellisuutemme eteen. Ohjeet ovat selkeitä ja yksinkertaisia, lisäksi niitä on runsaasti ja erilaisia, sillä olemme kaikki yksilöitä ja tarvitsemme eri menetelmiä ja lähestymistapoja.

Onnellisuus ei ole vain jo entuudestaan onnekkaita varten - sen avaimet ovat jokaisen ulottuvilla!


Ennakkotieto

Miten voit ehkäistä, lääkitä, hoitaa. Miten voit kohottaa elämän laatua ja löytää paremman olon…

Uusi Miten voit -sarja tarjoaa helposti lähestyttävää terveystietoa selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa. Sarjan tarkoitus on olla avuksi ja hyödyksi silloin, kun ihminen kaipaa fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiinsa tai sairauteensa liittyvää kansantajuista informaatiota. Laaja-alaisessa sarjassa käsitellään eri elämänvaiheissa askarruttavia aiheita osteoporoosista rentoutumiseen, laihduttamisesta sydän- ja verisuonitauteihin. Sarjan kirjottajina on sekä kotimaisia että ulkomaisia asiantuntijoita.

Edulliset, pehmeäkantiset Miten voit -kirjat sopivat jokaisen kansalaisen käteen; muun muassa ikääntyneet on otettu huomioon käyttämällä tavanomaista suurempaa tekstiä. Sarja lähtee liikkeelle monipuolisella viiden teoksen valikoimalla.

Sirkkaliisa Heimosen, Timo Erkinjuntin ja Maarit Huovisen Muistisairaudet, hyviä päivä kotona rohkaisee niin muistisairaita kuin heidän omaisiaan. Diagnoosin jälkeenkin voi elää täysipainoista elämää. Kirjasta selviää kaikki tarpeellinen, joka helpottaa sairauteen sopeutumista ja auttaa selviytymään edessä olevalla virike-, kuntoutus- ja hoitopolulla.

Onnellisuus on Markku Ojasen kartoitus hyvän elämän edellytyksistä. Kirja sisältää kysymyksiä ja vastauksia onnen eri puolista, onnellisuustutkimuksia ja onnen filosofiaa: Mitä onnellisuus on? Miten sen voi saavuttaa? Mitkä ovat onnen esteet? Kuinka miehet ja naiset, köyhät ja rikkaat, nuoret ja vanhat kokevat onnellisuuden?

Masennus perehdyttää jo lähes kansantaudiksi muodostuneeseen sairauteen, Sokeri ja rasva taas tutkii ruokavaliomme vääristymiä ja nykyisen ravintomme vaikutuksia terveyteen. Musiikki kertoo musiikin terveysvaikutuksista. Kirjassa on runsaasti esimerkkejä musiikin tehosta sekä hyvä luettelo erilaisiin tilaisuuksiin sopivasta musiikista.
Onnellisuuszoom
Näytä kaikki tuotetiedot
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste