SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Vahvaksi rikotut : raiskauksesta selvinneiden tarinoita sanoin ja kuvin
26,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
120 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Vahvaksi rikotuissa ovat äänessä raiskauksesta selvinneet naiset ja miehet. Seksuaalisen väkivallan uhriksi joutuu vuosittain Suomessa noin 30 000 ihmistä. Tapauksista poliisille ilmoitetaan vain vähän yli tuhat. Seksuaalinen väkivalta on osa arkipäivää, ja se koskettaa jokaista yhteiskuntaluokkaa, ikäryhmää ja sukupuolta. Julkisessa keskustelussa vähemmälle jäävät selviytyjien tarinat, jotka pystyvät murtamaan häpeää ja syyllisyyttä raiskauksen luoman tabun ympäriltä.

Vahvaksi rikotut sisältää suomalaisten naisten ja miesten tarinoita heidän kohtaamastaan seksuaalisesta väkivallasta. Teos osoittaa, kuinka tuhoisaa väkivalta on uhrien seksuaaliselle identiteetille ja itsemääräämisoikeudelle. Samalla kirja näyttää, kuinka on mahdollista nousta menneisyyden yläpuolelle ja saada omanarvontuntonsa takaisin. Kirja ottaa kantaa myös ajankohtaiseen tarpeeseen uudistaa suomalaista raiskauslainsäädäntöä. Kirjan esipuheen on kirjoittanut ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin pääsihteeri Kumi Naidoo.

Ann-Mari Leinonen, 43, on kotkalaislähtöinen vapaa toimittaja, tiedottaja ja dokumentaristi. Hän on työskennellyt parikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana niin televisiossa, radiossa, verkossa kuin printtimediassa. Leinonen julkaisi omakohtaisiin kokemuksiin perustuvan esikoiskirjansa Sentillä rakkautta - liattu huhtikuussa 2017.

Meeri Koutaniemi, 31, on kuusamolaissyntyinen vapaa valokuvaaja, toimittaja ja dokumentaristi. Hänen työnsä valokuvaajana ja journalistina ulottuu yli 50 maahan. Koutaniemi valittiin Vuoden Lehtikuvaajaksi vuosina 2012 ja 2013. Hän on saanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Koutaniemi on julkaissut Suomessa kuusi kirjaa itsenäisistä kuvajournalistisista tutkimusprojekteistaan.

Vahvaksi rikotut : raiskauksesta selvinneiden tarinoita sanoin ja kuvinzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789522346643
Kieli:
Suomi
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


TIETOA MEISTÄ


SEURAA MEITÄ