SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Förvandlad av ljuset : Nära-dödenupplevelsens genomgripande verkan
7,80 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
258 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:

I Förvandlad av ljuset fördjupar Melvin Morse vår kunskap om nära-dödenupplevelsens positiva eftereffekter. I den största vetenskapliga nära-dödenundersökningen hittills intervjuar han över fyrahundra vuxna som alla haft en nära-dödenupplevelse som barn. Med frikostiga citat från intervjuerna visar han att nära-dödenupplevare är psykiskt friskare än andra, att de har färre psykosomatiska besvär, att de har större livsglädje och mindre rädsla för döden.

I ett nytt djärvt grepp visar han också att nästan alla nära-dödenupplevare upplever ett ökat antal paranormala fenomen: sanndrömmar, förmåga att se vad som händer nära anhöriga på långt avstånd eller innan det verkligen inträffar.

Boken är skriven i samarbete med Paul Perry.

Översättning Göran Grip

Melvin Morse är barnläkare i Seattle och docent i barnsjukdomar vid University of Washington. Han är en av USA:s främsta nära-dödenforskare. Hans förra bok Närmare ljuset handlar om barns nära-dödenupplevelser.

Paul Perry är f d chefredaktör för American Health Magazine.Förvandlad av ljuset : Nära-dödenupplevelsens genomgripande verkanzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789127072671
Kieli:
Ruotsi
Tuotesarja:
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ